Waar vind ik mijn trainingsschema in de Virtuagym app?

Waar vind ik mijn trainingsschema in de Virtuagym app?

Zoals velen al weten, kun je bij onze Fitness een trainingsschema op maat krijgen. In gesprek met een van onze coaches wordt bepaald wat jouw doelstelling is voor het trainen. Onze coaches kunnen dan aan de hand van het gesprek en jouw intakeformulier een trainingsschema maken. Deze kan op papier (zoals voorheen altijd het geval was), maar het is ook mogelijk om dit te doen via de Virtuagym app (zie hier welke dit is).

Jouw coach zorgt ervoor dat jouw trainingsschema ingevuld is. Eerst wordt het schema met jou doorgenomen, echter daarna kan je zelf volledig via de App gaan sporten. Maar waar staat jouw schema precies in de app? Je hebt vooraf met jouw coach besproken op welke dag(en) je wilt gaan sporten.Wanneer je de app op jouw smartphone opent, dan zie je onderin een menu balk. Het 2e icoontje is Kalender. Deze moet je openen.

Je ziet nu jouw agenda voor de komende week. Selecteer de dag. Bijvoorbeeld als je met jouw coach besproken heb altijd op vrijdags te gaan sporten, kies dan voor de vrijdag in de weergegeven week. Je ziet dan onder de week weergave jouw trainingsschema / plan staan. Dit kan bijvoorbeeld de naam “Full body, (jouw naam)” hebben. Je ziet daaronder het aantal activiteiten, de hoeveelste dag je dit schema doet en wat voor type schema dit is. Jouw schema kan je openen door op de naam van jouw schema te klikken.

Nu zie je jouw schema voor deze dag. Als je dit opent op de dag dat je ook komt sporten, dan kan je de activiteiten ook afvinken en gegevens erbij noteren, zoals het gewicht bij bepaalde oefeningen zoals bijvoorbeeld de leg press machine. Als je hulp nodig hebt met jouw schema, de aanwezige Fitness coach helpt je graag verder.

Heb je nog geen trainingsschema? Maak dan een afspraak voor een bodycheck bij de aanwezige Fitness coach.