Waar kan ik mijn boekingen vinden?

Waar kan ik mijn boekingen vinden?

Afgelopen weken hebben wij reeds uitgelegd waar jij je credits kunt vinden en waar jouw trainingsschema staat in de Virtuagym app. Deze week leggen wij je uit waar je jouw boekingen kunt vinden.

Mijn boekingen in de Virtuagym app

Je boekingen bekijken in de Virtuagym app is heel gemakkelijk. Open de app op je telefoon en klik dan op “Mijn boekingen”. Je komt dan op een scherm uit waar jouw boekingen staan van de laatste maand. Wil je jouw boekingen zien in een eerdere maand? Klik dan rechts boven op het pijltje naar boven en beneden bij de tekst Laatste maand. Dan opent er een keuze menu. Hier kan je evt. wijzigen naar Geen, Laatste maand (waar het standaard al op staat), Laatste 3 maanden, Laatste 6 maanden of Laatste jaar.

Bij toekomstige boekingen staat nog de button “Annuleren”. Hiermee kan je een boeking (les ofwel training) annuleren als je door bijvoorbeeld ziekte niet aanwezig kunt zijn. Zorg wel dat je dit tijdig doet als je de credit terug wilt krijgen.

Waar vind ik het in de browser versie?

Jouw boekingen zijn ook te vinden in de browser versie van Virtuagym. Het is dus niet alleen zichtbaar als je gebruik maakt van de app. Om jouw boekingen te bekijken, log dan eerst in op https://shksportcentrum.virtuagym.com/ met jouw inlog gegevens.

Zodra je ingelogd bent, kom je in de Community omgeving terecht. In de zwarte menubalk aan de linkerkant van het scherm zie je staan “Clubaccount informatie”. Klik daar op. Je komt dan direct op de tabblad “Boekingen” terecht. Ook hier staat bij toekomstige boekingen de optie om te annuleren.