Image Alt

Sportschool Schuytgraaf

SHK Sportcentrum is er voor jou

Uw sportschool in regio Schuytgraaf Arnhem

Ben je woonachtig in de wijk Schuytgraaf  n ben je op zoek naar een sportschool in of vlakbij Schuytgraaf? Bij SHK Sportcentrum in Elderveld ben je van harte welkom. Kom langs voor een vrijblijvende rondleiding, training advies en informatie map. Jong en ouder, maatje meer of minder; iedereen traint op eigen niveau en voelt zich thuis in ons sportcentrum in de regio Huissen.

Gezondheid is voor iedereen belangrijk en wij kunnen je prima helpen om je fitter en gezonder te voelen zodat we samen je doel bereiken. Wij doen er alles aan om je een unieke sport beleving te geven en motiveren je om het vol te houden. Je kunt gebruik maken van goede begeleiding op veel fitnessapparaten in onze fitnessruimte van 800 m² of je kunt meedoen met een fijne groeps workout. Van Zumba tot Yoga; van Body Pump tot Indoor cycling; in onze vier grote zalen is alles mogelijk.

SHK-117

SHK SPORTCENTRUM VOOR DE BESTE RESULTATEN!

De sfeer is laagdrempelig en 8-88 jarigen trainen gezellig samen op eigen niveau. In de fitnessruimte is altijd deskundige (gecertificeerde) begeleiding om je te helpen met je gratis persoonlijk voor jou gemaakte training schema. Je kunt daarbij ook gebruik maken van de Virtua Gym app. Er staan zoveel cardio-, en fitnessapparaten, bankjes, power racks en dumbbells dat je nooit hoeft te wachten. Ook kan je meedoen met het Buikspierkwartier, Switching, Kettlebell-, TRX-, en Bosu bal training.

Ons motto: Jij staat centraal! Milieubewust, laagdrempelig maar op professioneel niveau trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, en plezier voorop staan. Dat is SHK. Je bent bij SHK in goede handen. Samen bereiken we jouw doel. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor Fitness of de groepslessen? Op onze website vindt je veel informatie. Bellen of e-mailen kan ook. We helpen je graag op weg.

Kies jouw lidmaatschap

Bij SHK Sportcentrum kies je zelf voor het best passende lidmaatschap. Wil je 1 keer per week, 2 keer of onbeperkt sporten? Bij SHK bepaal je dat zelf en ga jij je persoonlijke doel behalen in een stimulerende, laagdrempelige sportomgeving.

NOVEMBER 2020 RPM BRAND IMAGE

Vraag direct een dagpas aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Adres*
Postcode*
Graag de les, voorkeur datum en/of tijdstip doorgeven.
Hoe wist je van SHK?*