SHK Recept: Volkoren “sushi” met kalkoenfilet

SHK Recept: Volkoren “sushi” met kalkoenfilet

Geen visliefhebber? Probeer dan eens deze alternatieve sushi met kalkoenfilet. Of wil je een wat anders proberen? Het is zeker een aanrader!

Ingrediënten

  • 1 tomaat
  • 1 bosuitje
  • 2 eetlepels cottage cheese
  • 3 plakken kalkoekfilet (vleeswaren)
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 1 handje veldsla
  • Snufje peper

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaat in stukjes en het bosuitje in dunne ringetjes.
  2. Meng de tomaat en bosui met wat peper door de cottage cheese
  3. Verdeel vervolgens de kalkoenfilet over de wrap.
  4. Leg in het midden een reep veldsla en schep daarop de tomatensalade.
  5. Rol de wrap stevig rond de vulling en snijd de wrap in 5 stukken van 3 cm.
  6. Leg de volkoren sushi op een bord.

SHK TIP: Neem de “sushi” mee in een lunch box. Je hoeft het natuurlijk niet te snijden in 5 stukken, maar het opeten als rol als je dat liever hebt.