
Champignon omelet
Ingrediënten (vier porties):
- 3 eieren
- 4 grote champignons
- 30 gram bakboter
- 30 gram geraspte kaas
- ¼ gele ui
- Zout en peper
Bereidingswijze:
- Snij de champignons en de ui in kleine stukjes.
- Klop de eieren los in een kom en voeg wat zout en peper toe.
- Smelt de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg te gesneden champignons en de ui toe en bak dit lichtjes aan.
- Voeg vervolgens de losgeklopte eieren toe.
- Bestrooi het ei met de geraspte kaas.
- Als de onderkant lichtjes bruin wordt kun je het geheel omdraai, dit kan met een grote spatel of door het op de deksel te doen en deze om te draaien.
- Als beide kanten bruin zijn gebakken kan het opgediend worden.
- Eet smakelijk!
Voedingswaarden per portie: 517 kcal / 5 gram koolhydraten / 44 gram vet / 26 gram eiwit