
Bloemkoolpizza – Recept November 2020
De golden oldie. De pizzabodem der pizzabodems. De bodem die elk ingredient kan dragen: de bloemkool pizzabodem! Of je op deze jongen nou hartige of zoetige ingrediënten legt, het kan allemaal. In de crust zelf zit al 37% groenten. Een echte champ dus.
Ingrediënten (2 personen)
- 2 Bloemkoolbodems van het merk Magioni (AH)
- 1 potje pizzasaus van Mr kitchen (AH)
- Geraspte kaas en/of mozzarella bol
- Oregano
Eventuele toppings:
- Ham
- Salami
- Paprika
- Gebakken kipstukjes
- Wat je maar lekker vindt!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 220 graden.
- Bak de 2 pizza bodems 3 minuten voor.
- Besmeer beide bodems met de pizzasaus met de achterkant van een lepel.
- Doe er geraspte kaas en/of mozzarella plakjes op de pizza.
- Doe wat oregano naar wens op de pizza.
- Bak beide pizza’s af in 8 a 10 minuten.