Image Alt

Over SHK Sportcentrum

Hemant (Shri Hemant Koemar -SHK) Baboelal

Het meest groene sportcentrum van Gelderland

4 grote zalen, 800 m² fitness: 2200 m² sportplezier

Hemant (Shri Hemant Koemar -SHK) Baboelal runt met een team van enthousiaste collega’s sinds 1997 het “meest groene sportcentrum van Gelderland”. Het is bijna energie neutraal. SHK werkt volgens de standaarden van NL Actief, is Lerf gekeurd, gecertificeerd LesMills en Xcore lid en erkend stage adres.

De grootste kracht van SHK zijn de vele groepstrainingen per week voor 8-88 jarigen in de 4 grote zalen en daarnaast de 800 m² grote fitnessruimte. In de fitnessruimte is altijd deskundige (Ereps gecertificeerde) begeleiding om je te helpen met je gratis persoonlijke training schema. Er staan zoveel cardio-, en fitnessapparaten, bankjes, power racks en dumbbells dat je nooit hoeft te wachten. Ook kan je meedoen met het Buikspierkwartier, Switching, Kettlebell-, TRX-, en Bosu bal training. Op het dak van SHK staan 270 zonnepanelen en een solar systeem om het water te verwarmen.

Ons motto: Jij staat centraal! Jong en oud-maatje meer of minder, trainen gezellig samen. Milieubewust, laagdrempelig maar op professioneel niveau trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, en plezier voorop staan. Dat is SHK. Je bent bij SHK in goede handen. Samen bereiken we jouw doel.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:45 – 22:00 uur
Zaterdag en Zondag 09:15 – 15:00 uur

Fitnessruimte

Maandag t/m Vrijdag 09:00 – 22:00 uur
Zaterdag en Zondag 09:30 – 15:00 uur

Gedurende onze openingstijden is er altijd begeleiding in de fitnessruimte. We maken gratis trainingschema’s en verzorgen gratis je instap traject. Je kunt doorlopend met de TRX, kettlebell’s of de Bosu ballen trainen. Op sommige feestdagen zijn wij gesloten. De specifieke dagen en tijden staan op de roosters die bij de frontdesk te verkrijgen zijn. Ze zullen ook op deze site vermeld worden. Het reguliere weekrooster is op de site te vinden: Fitness en Groepslessen