Image Alt

Over SHK

P1040517

SHK Sportcentrum, het meest groene sportcentrum van Gelderland.

4 grote zalen, 800 m² fitness: 2200 m² sportplezier

Hemant (Shri Hemant Koemar -SHK) Baboelal en Carmen Leenders runnen met 30 collega’s sinds 23 jaar het “meest groene sportcentrum van Gelderland”. Het is bijna energie neutraal. SHK werkt volgens de standaarden van NL Actief, is Lerf gekeurd, gecertificeerd LesMills en Xcore lid en erkend stage adres. De grootste kracht van SHK zijn de 60 groepstrainingen per week voor 8-88 jarigen in de 4 grote zalen en daarnaast de 800 m² grote fitnessruimte. In de fitnessruimte is altijd deskundige (Ereps gecertificeerde) begeleiding om je te helpen met je gratis persoonlijke training schema. Er staan zoveel cardio-, en fitnessapparaten, bankjes, power racks en dumbbells dat je nooit hoeft te wachten. Ook kan je meedoen met het Buikspierkwartier, Switching, Kettlebell-, TRX-, en Bosu bal training. Op het dak van SHK staan 270 zonnepanelen en een solar systeem om het water te verwarmen.

Ons motto: Jij staat centraal! Jong en oud-maatje meer of minder, trainen gezellig samen. Milieubewust, laagdrempelig maar op professioneel niveau trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, en plezier voorop staan. Dat is SHK. Je bent bij SHK in goede handen. Samen bereiken we jouw doel.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:45 – 22:00 uur
Zaterdag en Zondag 09:00 – 15:00 uur

Fitnessruimte

Maandag t/m Vrijdag 08:45 – 22:00 uur
Zaterdag en Zondag 09:00 – 15:00 uur

Gedurende onze openingstijden is er altijd begeleiding in de fitnessruimte. We maken gratis trainingschema’s en verzorgen gratis je instap traject. Je kunt doorlopend met de TRX, kettlebell’s of de Bosu ballen trainen. Op sommige feestdagen zijn wij gesloten. De specifieke dagen en tijden staan op de roosters die bij de frontdesk te verkrijgen zijn. Ze zullen ook op deze site vermeld worden. Het reguliere weekrooster is hier te vinden.

Korting

Gratis trainen met de Gelrepas

SHK accepteert jaarinschrijvingen via een Gelrepas vergoeding. Kinderen kunnen een jaar gratis 1 of 2x per week trainen en met grote korting nog vaker komen. 15 t/m 17 Jarigen krijgen € 335,= korting en 18+ ers krijgen € 200,= korting op een jaarabonnement. Vraag bij SHK naar de voorwaarden en lees hier het bijgevoegde PDF kostenoverzicht goed door. Meer basisinformatie vindt je op “Gelrepas“.

Meedoen in Overbetuwe (ex Gelrepas voor inwoners van Elst, Driel etc.)

“Meedoen in Overbetuwe” geeft inwoners van Overbetuwe (Elst, Driel, Heteren etc.) met een laag inkomen korting op deelname aan maatschappelijke activiteiten. Volwassenen krijgen 450 punten ter waarde van € 225,=,  jeugd tot 18 jaar krijgt 600 punten ter waarde van € 300,=.  Bij SHK Sportcentrum  kun je (een deel – of alle) punten inwisselen voor een proefabonnement van een maand en/of voor een jaarlidmaatschap. Wij geven je graag een rondleiding, een gratis proeftraining en alle uitleg over het financiële plaatje vóórdat je jouw punten inwisselt. Meer informatie op “Meedoen in Overbetuwe”.

Trainen met een vergoeding door de werkgever

Meer informatie op “Nationaal Bedrijfsfitness Plan”.

Goedkoop trainen met de Studentensportkaart

Voor € 20,95 per maand kunnen Arnhemse studenten onbeperkt trainen bij 1 training soort per dag. Het aanvragen van een studentensportkaart doe je via het Arnhems Sportbedrijf. Naast het normale tarief, betaal je eenmalig €5,- voor een SHK pasje. Meer informatie op “Studentensportkaart“.

Fitpas

Kijk naar de mogelijkheden bij www.fitpas.nl om goedkoper 1/2 jaar- of jaarabonnementen af te sluiten en extra bonussen te ontvangen.

Duurzaam

SHK is het meest groene sportcentrum van Gelderland en is bijna energieneutraal. Op het dak staan 270 zonnepanelen en alle verlichting is energiezuinig aangepast. We plaatsten waterboilers met een aansluiting op een solar systeem en hergebruiken restwarmte-, en koude.

Ereps certificering

Bij SHK werken Ereps gecertificeerde fitnesstrainers die u goed begeleiden bij het gratis voor u op maat gemaakte trainingsschema.