Image Alt

Les Mills

Les Mills is een fitnessconcept dat ontwikkeld werd door de Nieuw-Zeelandse ex-atleet Leslie Mills. Het is een erg toegankelijk fitnessprogramma met veel aandacht voor choreografie. De oefeningen worden gedaan op motiverende muziek.

De MISSIE van Les Mills IS EEN FITTERE PLANEET.

Les Mills is wereldwijd erg populair, vooral vanwege de toegankelijkheid. Letterlijk iedereen kan eraan deelnemen. Beginners en gevorderden van alle leeftijden. Les Mills is dan ook wereldwijd marktleider op gebied van groepsfitness.

Les Mills ON Demand

Om gezond te blijven is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. Ook al is dat op dit moment niet fysiek mogelijk in de club, er zijn natuurlijk wel andere mogelijkheden.

Wij bieden jou als lid van SHK Sportcentrum de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.

Hoe meld jij je hiervoor aan?

  • Ga met je laptop/computer naar de volgende link
  • Vul je gegevens in

Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet. Een PayPal account maak je eenvoudig en snel aan via deze link: https://bit.ly/3b3ykmF

  • Start met jouw favoriete Les Mills workouts
  • Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial period stopzet.

Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via deze link toegang tot zo’n 100 gratis (korte) workouts en oefeningen om te volgen.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. Let’s come back fitter and stronger!

Uiteraard houden wij jullie op de hoogte als we weer open kunnen gaan.

Met sportieve groet,

Team SHK

100+ Home Workouts

Les Mills heeft opnieuw een tijdelijke link met gratis workout content online gezet. Via deze link krijg je toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts en oefeningen, zonder je te registreren. Deze content wijzigt soms, waardoor workouts zullen verdwijnen terwijl nieuwe workouts worden toegevoegd.

Workout app Les Mills On demand

Stream, cast of download 1000+ workouts inclusief BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE en meer.

STREAM VAN JE SMARTPHONE NAAR JE TV

TRAININGEN VOOR ALLE NIVEAUS EN DOELEN

Er is geen apparatuur nodig om te beginnen – kies trainingen met of zonder gewichten en andere trainingsapparatuur.

Alle trainingen zijn wetenschappelijk ontworpen om optimale resultaten te behalen.