SHK Sportcentrum

SHK Sportcentrum stopt

Geachte, lieve SHK leden,

Het doet ons verdriet te moeten meedelen dat SHK Sportcentrum na 33 jaar per 1 maart aanstaande, stopt met haar bedrijfsvoering. De klappen door de uitzichtloze restricties vanwege het Corona virus en de verergerde persoonlijke gezondheidsproblemen noodzaken ons om te stoppen. De lieve donaties en de beperkte overheidssteun zijn helaas bij lange na niet voldoende om de kosten te dekken.
De live stream trainingen en de mogelijkheden om via “online” te trainen houden wij tot april nog in de lucht. De geleende BodyPump materialen kunnen tussen 5 en 11 april na een afspraak ingeleverd worden. Physique Fysiotherapie zal zelf communiceren over het afbouwen van de behandelingen op de SHK locatie.

Nadat Hemant Baboelal in 1987 begon met lesgeven in gymzalen en locaties in Arnhem Zuid en Elden, hebben hij en Carmen in 1997 het eerste deel van het SHK pand laten bouwen en in 2002 het tweede deel. Er zijn leden, die sinds 1987 lid zijn gebleven. Dat geeft ons een ongelooflijk warm en dankbaar gevoel.  In de afgelopen jaren hebben wij duizenden mensen mogen ontmoeten, veel afscheid genomen en leden ook weer vijf keer terug zien komen. Kinderen en kleinkinderen zijn in die tijd geboren en kwamen als kind ook trainen. Wij maakten alle fases mee; we zijn samen een heel stuk ouder geworden. Toch hielden jullie ons ook jong en stonden wij door jullie midden in het leven. Zoveel mensen hebben ons met de nieuwbouw, verbouwingen en aanpassingen vaak zwoegend, maar altijd met trouwe loyale steun bijgestaan. Zoveel mensen hebben menig peentje gezweet om te helpen met sjouwen, zoals afgelopen zomer nog met het buiten trainen en het weer naar binnen gaan. Zoveel mensen hebben ons met lesgeven uit de brand geholpen. Wij hebben lief en leed meegemaakt, gelachen maar ook verdriet gehad om leden of hun familie als die ziek werden of soms wegvielen. Zelfs het onvermijdelijke gekissebis ervaren we als betrokkenheid bij het eigen sportcentrum; we hebben van veel sterke karakters mogen leren. Wij hebben altijd gezegd: zonder jullie leden geen SHK. Want samen hebben jullie allemaal voor die gemoedelijke, laagdrempelige sfeer gezorgd en elkaar geaccepteerd in alle soorten en maten en leeftijden.

Wij zullen, als we alles geregeld hebben,  ons best doen om zoveel mogelijk mensen nog een persoonlijk woordje te sturen of te bellen. We zullen jullie en het gedoe allemaal vreselijk missen en het zal verschrikkelijk leeg en stil aanvoelen. Rest ons om jullie vanuit de grond van ons hart te danken voor al die mooie en enerverende jaren.

We wensen jullie alle goeds en moois.
Blijf bewegen, blijf gezond!

Hemant en Carmen