SHK Sportcentrum is weer in de lucht!

SHK Sportcentrum is weer in de lucht!

Goed nieuws: Na hard door bikkelen zijn we al een heel eind op weg om de deuren van SHK weer te kunnen openen op maandag 5 juli. Samen met een gedeelte van het oude team en met nieuwe toppers pakken we de “Corona routine” van het fitness gebeuren op en maken we een start maken met het zomerrooster van de groepstrainingen.

Op dit moment is de website al een heel eind bijgewerkt met een vermelding van de tarieven, het zomerrooster en een begin van de overige informatie. De komende weken zetten wij de puntjes verder op de i.

Je kunt na het lezen van de eerste (nog beperkte) informatie op de website vragen stellen via het “contactformulier” op de SHK website of alvast je belangstelling tonen via het kopje “inschrijven” of op de startpagina “Meld je direct aan (voor informatie)”. Je schrijft je dus nog niet in maar toont belangstelling. Alle oude abonnementen zijn vervallen. We kunnen niets overnemen naar het nieuwe systeem.

Inschrijven voor een abonnement kan ONLINE vanaf 25 juni a.s. middels ons nieuwe ledenadministratiesysteem via de website. Dat is er nu nog niet. De frontdesk is nog niet geopend.

ALLE INFORMATIE WORDT NOG BEKEND GEMAAKT!

We gaan ook weer samenwerken met Studentensport Arnhem. Ook zij kunnen zich vanaf 25 juni aanmelden via de website. Studenten die nog een nieuwe SHK pas hebben hoeven niet nogmaals € 5,= te betalen.

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan sluiten wij ook weer een nieuw contract af en met de Gelre Pas zijn wij in gesprek.

Wij zijn heel blij jullie van harte uit te nodigen om je weer aan te sluiten bij de SHK club.

We kunnen niet wachten om je te weer te mogen ontmoeten.

Met sportieve groet,
Hemant Baboelal