SHK gaat weer open

SHK gaat weer open

Hallo SHK leden:

Wat fijn dat we positief nieuws kunnen brengen: de sportcentra mogen vanaf 15 januari weer de hele dag open. We hebben jullie ontzettend gemist en danken iedereen voor de warme woorden, kaartjes, e-mails, support en geduld. Jullie zijn echte SHK kanjers!

We beginnen direct op 15 januari weer met onze groepsles-, en fitnessroosters zoals we dat voor de lockdown gewend waren; dus zowel overdag als in de avond tot 22.00 uur. Met een QR code van je Corona Toegangs Bewijs kun je weer fijn komen trainen. Blijf wel reserveren voor alle trainingen; bij fitness kan dat tot 5 minuten voor een tijdslot begint. Je mag dan zo lang trainen als je wil, ook langer dan het tijdslot duurt. Mensen met een onbeperkt abonnement mogen ook twee keer per dag komen, mits je gereserveerd hebt. Dat geldt ook voor de groeps workouts. Reserveer voor elke training die je op een dag wil volgen.

Verder:
Leden die BodyPump materiaal geleend hebben kunnen dat uiterlijk tot dinsdagavond, 19 januari, weer inleveren.
Heb je vragen: stuur dan een e-mail naar info@shksportcentrum.nl zodat we de tijd kunnen nemen voor een goed antwoord. Opstoppingen bij de frontdesk zijn niet handig.

Tot morgen mensen! We zijn super blij.

Team SHK