SHK Sportcentrum – Belangrijk nieuws!

SHK Sportcentrum – Belangrijk nieuws!

Hemant Baboelal, eigenaar van SHK Sportcentrum, gaat na 36 jaar een stap terug doen.

Daarom zal SHK Sportcentrum vanaf 1 januari 2024 worden overgenomen door KD Sports.  De voorbereidingen zijn al in volle gang. KD Sports start in november ‘23 direct met vernieuwingen en verbeteringen om de jongere, maar zeker ook de oudere doelgroep een divers aanbod aan activiteiten in een mooie, moderne sportlocatie te kunnen bieden.Zo is een deel van de nieuwe EGym-Cirkel reeds geïnstalleerd en er zijn nieuwe apparaten geplaatst.

De fitness ruimte zal verder worden aangekleed, de kleedkamers krijgen een make-over en de groepsworkout zalen zullen opgeknapt worden, zodat het hele Sportcentrum chiquer en uitgebreider qua aanbod wordt. Alle faciliteiten (fitness, groepslessen, douches, kleedkamers etc.) zullen te allen tijde gewoon beschikbaar blijven tijdens de vernieuwingen.

Heeft dit impact op jouw SHK abonnement of contract?

Goed nieuws: nee, dit heeft geen impact! De bestaande contributie-, en abonnementsvoorwaarden zullen niet worden gewijzigd. Je kunt dus blijven sporten met hetzelfde abonnement tegen hetzelfde tarief.

Wat gebeurt er met het team?

Het SHK team stapt over naar KD Sports en er zullen nieuwe gezichten bij komen. Hemant zal na 1 januari ’24 nog een paar maanden op de achtergrond actief zijn om te helpen om alles in goede banen te leiden.

Verandert de “branding”?

Ja zeker! Vanaf 1 januari 2024 zal SHK Sportcentrum worden hernoemd naar KD Sports. De website, Google, Facebook, (branded member) App, etc. zullen volledig worden hernoemd en er zullen extra faciliteiten bijkomen. De personeelskleding, logo’s, gevelzijde, bestickeringen etc. zullen vanaf januari 2024 worden aangepast naar KD Sports. Voor nieuwe (en bestaande; als jij dat zelf wil) leden, zullen er vanaf 1 januari 2024 ook nieuwe abonnementsvormen komen, zoals al is geïntroduceerd bij KD Sports. Er bestaat geen verplichting om over te stappen. De oude abonnementen kunnen ook worden behouden! Beslis zelf.

Kortom: 

De aanpassingen naar de toekomst toe zullen zich vooral richten op het uitbreiden van de faciliteiten en het vernieuwen van het gehele centrum. SHK zal worden gemoderniseerd en een chiquere uitstraling krijgen om beter aan te sluiten bij de moderne tijd. De nieuwe faciliteiten welke toegevoegd zullen worden, zullen stap voor stap bekend gemaakt worden.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar info@shkportcentrum.nl en vanaf januari naar info@kdsports.nl of spreek ons aan in het Sportcentrum

met sportieve groet,
SHK & KD Sports