SHK Sportcentrum

Online Dutch Fitness Award uitreiking! SHK nr.1 in Arnhem?

Blijft SHK de winnaar van de Arnhemse Fitness clubs?

Inmiddels is de online stemronde gesloten. Dit jaar worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens de Online Award uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2020. Het wordt zeker de moeite waard om te kijken, dus zet de volgende datum in jullie agenda: maandag 30 november om 14:00 uur.

Deze Online Award Uitreiking is live te volgen via de Facebookpagina van de Dutch Fitness Awards.

Ook de gemeentewinnaars en de 6 prijswinnaars onder de stemmers worden tijdens de Online Award Uitreiking bekendgemaakt!

Ruim 45.000 mensen hebben zijn of haar favoriete fitnessclub gesteund door een stem uit te brengen. De verkiezing wordt al sinds 2012 georganiseerd, maar 2020 is natuurlijk een heel bijzonder jaar. Met een lock-down in het voorjaar en het inperken van de groepslessen tijdens de stemfase.

De eindstanden voor de gemeente- en provinciewinnaars worden opgemaakt en er wordt gekeken of de stemmen eerlijk zijn uitgebracht. Nu is het de taak aan de vakjury om de landelijke winnaar te beoordelen.

Bij voorgaande edities vonden de Award Uitreikingen onder meer plaats in het Kurhaus, in Studios Aalsmeer en in 2019 tijdens Fitfair. Echter, vanwege de omstandigheden doen we dat deze keer anders.