SHK Sportcentrum

Nieuwste HOW at Home Workouts beschikbaar

Via het HOW at home platform kun je zonder verplichtingen online thuis je workouts doen.

Wat is HOW at Home?

HOW at Home is een digitale omgeving waarin workouts van BRN®,XCORE®en LXR®staan, maar ook workouts zoals Box, BBX, fitness, yoga en pilates.

Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook trainingen kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm en internetverbinding. Tevens kun je 30 dagen gratis gebruik maken van dit aanbod zonder financiële verplichtingen aan te hoeven gaan.

Er zijn ruim 50 workouts beschikbaar op HOW at home en elke vrijdag om 09:00 uur komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld! Benieuwd? Je kan alvast hier een kijkje nemen om te zien welk aanbod er momenteel op HOW at home te vinden is.

Wat je de komende tijd nog meer kunt verwachten zijn: cyling workouts, body & mind workouts, butts en abs workouts en meer!

Wil je van deze extra mogelijkheid gebruikmaken? Stuur dan een mail naar info@shksportcentrum.nl met onderwerp ik wil gebruikmaken van HOW at home. Je zult dan zsm een mail met inloglink ontvangen van House of Workouts. De link is 30 dagen geldig.

Hoe kom jij aan je trainingsmaterialen?

HOW at home biedt workouts aan met en zonder trainingsmateriaal. Deze kun je aanschaffen via www.shopbyhow.nl. Met de kortingscode ontvang jij 10% extra korting via de webshop op jouw volledige bestelling! De kortingscode is SHK10.

Heb jij nog vragen? Laat ons dit gerust weten via info@shksportcentrum.nl.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Heel veel succes!

#SamenSterk

Team SHK