Nieuw: E-Gym cirkel

Nieuw: E-Gym cirkel

Hemant en het team zullen het nog met je doornemen maar………………

Vanaf begin november gaan we samen trainen op de Matrix E-Gym apparaten die in een cirkel in de fitnessruimte geplaatst worden. Dat kan tijdens de switching uren maar ook individueel.

Ook voor onze senioren zijn deze apparaten een uitkomst! Ze stellen zich zelf voor jou persoonlijk in als je het polsbandje wat je krijgt ervoor houdt. De jongere fanatiekelingen kunnen de uitdaging uitgaan door het maximale uit hun training te halen. Zowel concentrisch als excentrisch moet je hard werken. Een groot verschil met wat je gewend bent.

Met de Matrix E-Gym cirkel train je op de meest geavanceerde fitnessapparatuur. Je volgt trainingsprogramma’s die op maat zijn gemaakt voor jouw persoonlijke doel. Of je nu wil afvallen, plaatselijk sterker wil worden, blessures wil verhelpen of voorkomen, een betere botdichtheid wil behalen of je cardio vasculaire conditie wil verbeteren; E-Gym heeft alles wat je nodig hebt om dat op individuele wijze te bereiken.

Geen paniek: Wij helpen je op weg en blijven je begeleiden en ondertussen blijf je gezellig in een kring trainen!

Na een intake, het omdoen van een transponderbandje en het persoonlijk instellen van de toestellen stellen de E-Gym apparaten zich altijd automatisch in.

Wat E-Gym echt bijzonder maakt, is de nauwkeurigheid en personalisatie die het systeem je biedt! Dankzij geavanceerde sensoren en data gestuurde inzichten past E-Gym automatisch de intensiteit en weerstand van de oefeningen aan op basis van jouw individuele capaciteiten. Dit zorgt ervoor dat elke trainingssessie efficiënt en effectief is. Daarnaast krijg je ook inzicht in je biologische leeftijd voor kracht, flexibiliteit, metabolisme en cardio, die je vervolgens kunt gaan verbeteren om uiteindelijk op een gezonde BioAge uit te komen.

Wij staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonder en fitter leven!