SHK Sportcentrum

Maatregelen ivm corona virus

Beste leden,

Het Coronavirus houdt ons allen bezig en ook wij als SHK Sportcentrum willen goed om te gaan met de dreiging van het virus. Middels dit nieuwsbericht informeren wij u welke maatregelen wij nemen om uw verblijf in ons sportcentrum veilig te houden. Wij volgen de richtlijnen die onze branchevereniging NL Actief heeft gekregen van het RIVM en de GGD. Wij houden u bij nieuwe ontwikkelingen op de hoogte via e-mail, Facebook en onze website. Hieronder vindt u maatregelen die wij bij SHK Sportcentrum nemen. Bij voorbaat dank voor u medewerking.

Algemeen
Wij vragen u als klant het volgende:
– Was uw handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Geen handen schudden
– Maak (waar mogelijk) vooraf en naderhand ook de te gebruiken fitness apparatuur schoon
– Betaal bij de bar, indien mogelijk, met pin.
–  Geef bij het inchecken uw pasnummer door aan de baliemedewerkster en indien van toepassing  hou uw Studentensportkaart met barcode omhoog gereed.

Ziek? Blijf thuis. 
Het is niet toegestaan om ons sportcentrum te bezoeken als u verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken wij u vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn. Wij zullen leden (en hun kinderen) waarvan we vermoeden dat ze ziek zijn – bijvoorbeeld door hoesten – vragen naar huis te gaan.

Drukte beperken. 
Ons sportcentrum heeft ruime openingstijden. We roepen leden op om zoveel mogelijk gespreid te komen trainen en de training zo efficiënt mogelijk te houden. Vermijd piekmomenten zoals maandagavond en woensdagavond, wanneer u ook op andere tijden kunt trainen. Wanneer er veel mensen in het sportcentrum zijn, kunnen wij u verzoeken een ander moment terug te komen.

Hygiëne. 
Vanzelfsprekend blijven we strak op de hygiëne letten. Ons sportcentrum en de materialen worden vaker schoongemaakt. Ook hebben wij onze medewerkers gevraagd om extra te letten op hun persoonlijke hygiëne.
Leden vragen we om de volgende regels na te leven:
• Was uw handen voor-en na uw training;
• Hoest en nies in uw elleboog i.p.v. hand;
• Deel uw bidon of handdoek niet met een ander;
• Leg een grote, schone handdoek op uw matje;
• Maak apparatuur goed schoon na gebruik;
• Geef elkaar geen high five of hand;
• Blijf thuis als u zich niet lekker voelt.

Zaaltrainingen 
Onze zaaltrainingen gaan (voorlopig) via het reguliere rooster door. Het maximum aantal deelnemers hebben wij beperkt tot 20 deelnemers per zaaltraining. Dit betekent dat er bij het inchecken voor alle zaaltrainingen toegangskaartjes worden uitgedeeld. Heeft u geen toegangskaartje dan zal u de toegang tot de zaal geweigerd worden.

Verder verzoeken wij u genoeg ruimte tussen u en uw medesporters te houden, uw spullen te reinigen na gebruik en uw handen voor-en na de lessen grondig te wassen. Ga integer om met uw gezondheid en die van anderen.

In de week van 31 maart t/m 5 april a.s. lanceren wij de nieuwe releases van de Les Mills en Xcore trainingen. Wij hebben besloten de activiteiten hierom heen te versoberen. Onder andere de Flower party en de challenge in de fitness zaal zullen niet doorgaan.

Wat doen wij? 
Als SHK Sportcentrum doen wij wat u van ons mag verwachten, zijnde:
– Extra schoonmaakwerkzaamheden
– Extra schoonmaak flacons in de sportruimten
– U goed op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen op dit vlak
– Ook wij vermijden landelijke symposia en vergaderingen die niet direct noodzakelijk zijn voor ons werkproces.