Introductie inschrijven bij SHK Sportcentrum

Introductie inschrijven bij SHK Sportcentrum

Beste sporter,

We bedanken iedereen voor de positieve belangstelling om zich in te schrijven. Heel erg fijn en motiverend. We hebben ook meer dan 150 vragen binnengekregen die we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Per 5 juli beginnen we met veel fitness en een beperkt groepstrainingen zomer rooster wat na de zomer uitgebreid wordt.

Eén misverstand moeten we uit de wereld helpen: SHK Sportcentrum schrijft zelf geen oud leden in. Niemand is meer lid en de oude gegevens kunnen wij niet meer gebruiken.

Inschrijven Shaolin Kempo Jeugd en Studenten

Op de website komen 2 pagina’s voor inschrijvingen voor Shaolin Kempo voor jeugd en voor de studenten. Die kunnen alvast ingevuld worden maar worden vanaf 5 juli na afspraak behandeld bij de frontdesk. Zij volgen een ander traject dan de overige lidmaatschappen!

Inschrijven 4 weken-, en jaarlidmaatschappen SHK 15+

Omdat we zoveel mogelijk geautomatiseerd  gaan werken via Virtuagym, vragen we iedereen zich online in te schrijven. De frontdesk is gesloten. Omdat het nieuwe systeem geen onderscheid kan maken in deelnemers die wel of niet in 2020 lid zijn geweest, betaalt iedereen die zich online inschrijft via iDeal, naast de contributie voor de eerste periode van 4 weken, ook € 30,= extra voor inschrijfgeld en de ledenpas. De eerstvolgende incassering van contributie wordt vervolgens met € 30,= verminderd als men in 2020 SHK lid was.

Het wel mogelijk is om je op afspraak bij te frontdesk in te schrijven en dan zonder de€ 30,= vooraf te hoeven betalen. Dit vergt enige tijd en kan niet even snel voor de training begint.

Hoe werkt aanmelden?

Wij leggen in een paar stappen uit hoe je je kan inschrijven via ons nieuwe Virtuagym systeem:

 1. Ga naar https://www.shksportcentrum.nl/inschrijven/
  Deze pagina is vast bij je bekend. Hier stond het formulier op, dat je ingevuld hebt om informatie te krijgen over het inschrijven.
 2. Op deze pagina zie je staan:
  Vier wekelijkse betaling en Jaarlijkse betaling (1 periode van 4 weken gratis).
  Klik hier aan welk lidmaatschap je wenst.
 3. – Als je kiest voor Vierwekelijks betaling;
  Dan zie je daaronder 3 opties staan, namelijk SHK 1x per week 15+, SHK 2x per week 15+ en SHK onbeperkt 15+.
  – Als je kiest voor Jaarlijkse betaling;
  Dan zie je ook weer 3 opties staan, namelijk SHK 52x trainen per jaar 15+, SHK 104x trainen per jaar 15+ en SHK onbeperkt per jaar 15+.
  Kies vervolgens welk lidmaatschap je wil en klik erop.
 4. Er opent een scherm waarin het gekozen lidmaatschap staat.
 5. Belangrijk! Wijzig de startdatum naar je eerste trainingsdatum ! dit mag elke gewenste datum zijn.
 6. Je ziet dan staan: Eenmalige kosten en Nu te betalen bedrag. Dit zijn de inschrijfkosten en de kosten voor een pasje. ls je lid bent geweest in 2020 krijg je dit bedrag terug met het betalen van je 2e termijn betaling.
 7. Lees vervolgens de Algemene Voorwaarden. Zet wel een vinkje dat je akkoord bent met de voorwaarden.
 8. En klik dan op Betalen.

Er opent zich vervolgens een scherm van het SHK Sportcentrum portaal binnen Virtuagym. Je moet dan een Nieuwe gebruiker aanmaken of inloggen met een bestaand account als je ooit een Virtuagym account hebt gehad. Achterhaal daar dan eerst de inloggegevens van. Als je nog geen Virtuagym account hebt gehad, klik dan op “Ik ben een nieuwe klant” en vul de gevraagde gegevens in. Belangrijk is wel dat je 1 e-mailadres gebruikt per persoon. (let op: in 2020 werkte SHK nog met het Comped systeem, dus niet met Virtuagum).

Heb je al ooit een account gehad bij Virtuagym? Log dan in met dit account. Heb je het wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord resetten.

Je bent er bijna!  Vul “Rekenhouder en het Rekeningnummer” in. Dit is nodig voor de automatische incasso. De vervolg betalingen voor de vier wekelijkse betaling cyclus worden via automatische incasso opdracht bij je bank geïncasseerd. Hier moet je wel je akkoord voor geven.

Tot slot klik je op “Betalen”. Via Mollie doorloop je dan de iDeal betaling.

Belangrijk informatie

Het reserveren van groepslessen of een fitnesstraining wordt gedaan via de SHK Sportcentrum VirtuaGym app. Download de Fitness App van Virtuagym op je telefoon. Log in via het door jou aangemaakte account en je komt in het SHK Sportcentrum portaal. Je kunt nu de gewenste training inboeken via de App. Volg je prestaties en voortgang “on-the-go” en daag jezelf uit om gemotiveerd te blijven!

Elke training is altijd 1 week van tevoren in te roosteren. Zorg dat je op tijd reserveert. Ben je toch verhinderd? Je SHK tegoed (Credit) wordt teruggeboekt als je tijdig annuleert. Bij een Groepsles is dit tot 12 uur voor de workout begint en bij Fitness is dit tot 6 uur voor de training