SHK Sportcentrum

Gioia deelt haar ervaring….

Gioia is na de overname van FHC Rijkerswoerd in februari 2017 komen sporten bij SHK. Wij zijn erg blij dat zij haar ervaringen met het sporten bij SHK met iedereen wilt delen

“Sinds een paar jaar sport ik bij SHK. Een fijne, gemoedelijke sportschool waar ik 2 à 3 keer in de week een groepstraining volgde. BBBB, Bodypump en af en toe Xco. Gezellig, en ook instructeurs die je motiveerden en je goed begeleiden.

Tot dat ik vorig jaar thuis kwam te zitten met een hernia. Na een paar behandelingen werd er het besluit genomen om niet te opereren. Ik werd afgekeurd voor mijn toenmalige werk.
Ik mocht wel weer gaan sporten, het liefst onder begeleiding.

Samen met de fysiotherapeut van SHK heb ik toen gekeken wat de mogelijkheden zouden zijn. Ikzelf was wel een beetje huiverig. Had ondertussen een half jaar achter de rug met heel veel medicatie en veel pijn.

Hoewel de pijn minder was, was de angst voor een terugval groot.
De fysiotherapeut vond het verstandig dat ik ‘boven’ zou gaan trainen. Dus geen groepstrainingen meer. Fitness onder begeleiding.

Jeff werd aangewezen als mijn begeleider en nam geruim de tijd om samen met mij een trainingsprogramma te maken. Ook observeerde hij mij tijdens het trainen. Vooral een goede houding en het juist uitvoeren van de oefeningen, waren de speerpunten.

Niet alleen Jeff, maar ook de andere instructeurs waren op de hoogte van mijn blessure en kwamen met regelmaat vragen of alles goed ging en of ze iets voor me konden betekenen tijdens het sporten.

Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn lijf en begon fitness zelfs leuk te vinden.

Ik ben nu een half jaar 3 a 4 keer in de week aan het trainen en ik voel me beter dan ooit.
De klachten van de hernia blijven weg en ik merk dat ik fysiek steeds sterker word.

Ik wil via deze weg SHK en vooral de instructeurs bedanken voor de begeleiding.”