SHK Sportcentrum

GEZOCHT: Les Mills docenten

Wij zijn per direct op zoek naar Les Mills docenten ter versterking van ons team groepslesdocenten. SHK Sportcentrum is 2200m² groot, staat in Arnhem Zuid en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De grootste kracht van SHK zijn de groepstrainingen in 4 grote zalen en de 800 m2 grote fitnesszaal. Het team is dynamisch en enthousiast.

Ons motto: De klant staat centraal! Jong en oud -maatje meer of minder, trainen gezellig samen. Milieubewust, laagdrempelig maar op professioneel niveau trainingen verzorgen, waarbij persoonlijke aandacht, motivatie, en plezier voorop staan. Dat is SHK.

 

WAT ZOEKEN WIJ?

Wij zijn per direct op zoek naar Les Mills docenten voor verschillende soorten Les Mills workouts zoals: Body Pump, Grit Strength, CX Worx of Body Balance, voor vast of voor inval. Ook zoeken wij docenten voor Yoga, Pilates, Xcore, Zumba en Body Shape. Je staat met een fijne headset op een verend podium in een grote zaal met veel spiegels en een Corona proof klimaatbeheersing. Wij hebben ook veel ervaring met het opleiden van docenten.

 

WAT BRENG JIJ MEE?

-Je hebt een Les Mills certificaat of een opleiding Groepslesdocent met de basis anatomie-fysiologie kennis;

-Je bent top fit en zorgzaam voor je deelnemers;

-Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het geven van groepstrainingen;

-Je weet je deelnemers aan je te binden doordat ze resultaat behalen en door jou gemotiveerd worden.

 

WAT ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?

-Je geeft professionele goed verzorgde workouts.

 

WAT KUNNEN WIJ JOU BIEDEN?

-Een prima verzorgde werkplek in grote zaal met een verend podium, veel spiegels, een goed geluid en een Corona proof klimaat

-Een parttime dienstverband in loondienst of factureren als ZZP’er;

-Fijne collega’s en trouwe leden in een laagdrempelige sfeer;

-Gratis onbeperkt trainen, testen en een fitness trainingsschema; een interne opleiding voor andere soorten trainingen.

Kom jij ons fijne team versterken?

Richt dan je motivatiebrief en CV t.a.v. Hemant Baboelal o.v.v. “vacature Groepstrainingen docent” naar hemant@shksportcentrum.nl en je krijgt snel een reactie!