Fitness tijdsloten per uur

Fitness tijdsloten per uur

Het was lastig om voor de fitness niet meer te kunnen reserveren tijdens een lopend tijdvak. Daarom hebben wij de tijdvakken aangepast naar 1 uur durende tijdsloten. Zo kun je gedurende de hele dag reserveren en met jouw SHK pasje snel doorlopen. Dat maakt het makkelijker.

Het gaat hierbij om de tijd van binnenkomen tijdens je reservering. Het betekent NIET dat jij maar een uur kan sporten. Je mag zolang blijven trainen als jij wil. Extra voordeel: Heb je bijvoorbeeld gereserveerd voor 18:00 uur maar kom je rond 17:30 uur binnen, dan is dat ook geen probleem. Er zit een marge op het tijdslot van een half uur. Een reservering annuleren doe je makkelijk zelf via de Virtuagym app. Als je de training niet annuleert dan zal de credit alsnog afgeboekt worden. Let daar dus wel op. 🙂

NIEUW: Je mag meerdere trainingen doen op 1 dag (bijv. een groepsworkout en een training in de fitness ruimte). Reserveer dan wel voor twee trainingen, ook als je maar even in de fitness zaal gaat trainen.

Verdiep je ook eens in de ½ uur durende CX Worx; onder andere BBBB, Body&Mind en Indoor Cycling -deelnemers weten deze training voor je core en alle grote spiergroepen steeds vaker te waarderen. Goed te doen voor beginners en een uitdaging voor gevorderden.