SHK Sportcentrum

Corona update

Gelukkig had SHK in iedere zaal al drie klimaat-, en luchtbehandeling systemen die Corona proof zijn. Alle zalen worden voor- tijdens – tussen- en na iedere training extra doorgelucht.
Onze bezoekersstromen blijven goed gescheiden. Er wordt vooraf gereserveerd en een beperkt aantal deelnemers wordt toegelaten.
Wie een fitnesstraining van 5 kwartier volgt mag 5 minuten voor het blok start het pand binnen komen en naar boven lopen –en mag ook in de kleedkamers-. De fitnessruimte is Corona proof ingericht. Na de fitness training verlaat men de bovenverdieping buiten via de brede noodtrap.
Bezoekers van de zalen beneden mogen 5-10 minuten voor de workout begint het pand binnen komen, lopen direct de zalen in en verlaten het pand direct vanuit de zalen via de nooduitgangen naar buiten. Tassen en jassen blijven in de zaal en schoenen verwisselen gebeurt ook in de zaal.
Men trekt thuis alvast sportkleding aan.
Niemand mag gebruik maken van de douches en de infrarood sauna’s.
Het naleven van de protocollen door SHK wordt door veel mensen gewaardeerd.
Wij begrijpen dat niet iedereen tevreden is. Zolang er echter nog geen groen licht is voor verandering en geen vaccin is tegen Corona, zal SHK de huidige protocollen blijven handhaven zodat u en onze gewaardeerde collega’s veilig zijn bij SHK. Wij gaan ons beleid niet veranderen omdat andere partijen zich niet aan de veiligheidsvoorschriften houden en hopen maar dat het snel voorbij is.