SHK Sportcentrum

Update Corona 20 oktober

Update 20 oktober: Ook de nieuwste maatregelen vallen mee maar lees alle aanwijzingen toch graag zorgvuldig door.

  • Fitness:

Er geldt een mondkapjesplicht vanaf de buitendeur, in de receptie tot in de ex-kleedkamer (de kapstok-lockerruimte) en na de fitnesstraining bij het verlaten van het pand vanaf de kapstok-lockerruimte, door de zaal heen naar de nooduitgang totdat men buiten is; dus gedurende het hele traject van naar binnen gaan- en weer weggaan, draagt men een mondkapje. Er zullen 30 mensen worden toegelaten in de fitnesszaal. Met een limiet van 35 reserveringen weten we dat er maximaal 30 mensen komen.

 

  • Meedoen in de zalen beneden:

U gaat niet naar boven naar de (ex-)kleedkamers. Bij de zaaltrainingen beneden draagt men een mondkapje vanaf de buitendeur tot in de zalen tot na het pakken van materialen en bij het terugzetten van de materialen en bij het weggaan naar buiten. Maak alle gebruikte materialen goed schoon!

Aangezien de groep workout zalen 218 m² groot zijn, wordt de onderlinge afstand van 1,5 meter meer dan voldoende gewaarborgd met een maximum van 16 personen. Let zelf goed op en spreek elkaar aan of waarschuw de docent als iemand toch te dicht bij komt. Loop niet rond, wissel niet van plek en blijf in uw eigen zone van 4 x 4 mensen op 1,5 meter afstand. De standplaatsen zullen afgetekend worden op de vloer.

In de zalen van 150 m² zijn minder mensen aanwezig of zit men op 2 meter afstand stil op één plaats.

Wie beneden traint blijft beneden en gaat met mondkapje op via de nooduitgang in de eigen zaal naar buiten met een mondkapje op.

  • Ex-kleedkamers:

De deuren zijn bij de kleedkamers weggehaald zodat het alleen een ruimte is waar men persoonlijke spullen kan achterlaten en schoenen kan verwisselen.

Het is geen verkleed-kamer meer. Trek uw sportkleren alvast aan voor u komt en laat zoveel mogelijk spullen in de auto of thuis. Blijf zo kort mogelijk in de kapstok-lockerruimte en houd uw mondkapje op.

 

  • Bar:

Er zijn geen zitplaatsen bij de bar en er zal alleen een “take away” opgehaald kunnen worden: repen/flesjes sportdrank/blikjes frisdrank. Koffie/thee/en proteïne shakes, neemt u mee in een meeneembeker. Een pre-workout bestellen is mogelijk.

We zijn ontzettend blij dat de sportcentra open mogen blijven.

Kom niet te vroeg en annuleer 12 uur van te voren als u niet kunt komen. Wees zuinig op de beschikbare plaatsen. U kunt tot 1 uur van te voren reserveren.

Bekijk hier de nieuwsbrief van onze brancheorganisatie NL Actief .

Tot bij de volgende training!

Team SHK Sportcentrum