SHK Sportcentrum

Aangepaste Coronamaatregelen! Veiligheid staat voorop.

De corona maatregelen zijn landelijk aangescherpt vanwege het toenemend aantal Covid 19 besmettingen. Gelukkig vallen de aanpassingen voor de fitnessbranche deze keer mee. Dat is fijn: We kunnen gewoon blijven sporten!

Vanwege de toenemende zorg van deelnemers en collega’s, nemen we extra maatregelen om de gezondheid en veiligheid van onze leden en het team beter te kunnen waarborgen. Er is niet voor niets een dringend advies van het RIVM.

Vanaf 10 oktober a.s. is het dragen van een mondkapje verplicht bij;

  • Groepstrainingen beneden: vanaf de voordeur tot in de zaal tot na het pakken van de materialen voor Body Pump – Grit – CX Worx – Xcore – Senioren Switching. Na afloop van de workout wordt het mondkapje gedragen bij het schoonmaken en terugleggen van de materialen totdat u buiten bent.
  • Fitness: vanaf de voordeur tot in de lockerruimte en na de training het liefst weer van lockerruimte tot buiten.

Verdere maatregelen:

  • Blijf altijd achter de plexiglas schermen;
  • Houd je studentenpas tegen het plexiglas scherm;
  • Een mondkapje is verplicht in de receptie en bij een bestelling bij de bar voor een “take away”;
  • In de receptie / bar ruimte wordt niet gezeten;
  • Handen desinfecteren bij binnenkomst;
  • Alle gebruikte materialen goed schoonmaken.

Verder vragen wij leden en het team de algemene corona maatregelen te blijven volgen. Spreek elkaar gerust aan in onveilige situaties als mede sporters of collega’s. Wij moeten het samen doen! Alleen samen kunnen wij het corona virus onder controle krijgen. Dus houd vol en hou je aan de bestaande regels.

Onze team draagt al een mondkapje. Hiermee willen wij een bijdrage leveren om onze leden en medewerkers te beschermen. Zonder voldoende teamleden moet SHK sluiten.

Wij vragen om begrip. Eerdere maatregelen hebben er al toe bijgedragen dat het aantal besmettingen in de sport zeer beperkt is gebleven. Wij willen met de extra protocollen zeker stellen dat dit zo blijft.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties: stuur een e-mail naar info@shksportcentrum.nl