Image Alt

Inschrijven

Inschrijven / Korting / Opzeggen / Inhalen

Bij SHK ben je welkom voor een geheel vrijblijvende rondleiding, trainingsadvies en informatiemap. SHK is transparant in alle tarieven en voorwaarden.

Algemene Voorwaarden NL Actief
Deelnemersvoorwaarden SHK Sportcentrum
Inschrijfformulier
Proefmaand inschrijving

Bekijk onze tarieven en ons rooster.

Wat te betalen bij inschrijving?

Het inschrijfgeld: € 20,- en € 5,- voor de ledenpas en de eerste contributiemaand (of een gedeelte daarvan).

Kies je voor een maandelijks te betalen contributie, dan wordt deze op de eerste werkdag van de maand per automatische incasso afgeschreven van je IBAN. Lukt het afschrijven niet, dan betaal je € 4,- voor administratie-, en bankkosten.

Kies je voor een jaarbetaling?

Dan ontvang je extra korting bij vooruitbetaling van het hele bedrag in één keer: je betaalt 11 maanden in plaats van 12. Er geldt dan geen opzegmaand. Het abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Je mag zelf weten hoe je het trainingstegoed opmaakt binnen het jaar. Je kunt kiezen tussen 60x (bonus 8x) trainen of 108x (bonus 4x) trainen of onbeperkt trainen per jaar. Wanneer je het lidmaatschap aansluitend opnieuw voor een jaar aangaat, betaal je niet opnieuw inschrijfgeld.

Korting

 • Gratis trainen met de Gelrepas
  SHK accepteert jaarinschrijvingen via een Gelrepas vergoeding. Kinderen tot 15 jaar kunnen een jaar 1 of 2x per week gratis trainen en vaker trainen met een grote korting. 15 t/m 17 Jarigen krijgen € 335,= korting per jaar en 18+ krijgt € 200,= per jaar. Let op dat je de korting niet al ergens anders hebt toegepast. Vraag bij ons naar de voorwaarden en lees hier meer over het kostenplaatje.  Meer basis informatie vindt je op “Gelrepas“.
 • Meedoen in Overbetuwe
  “Meedoen in Overbetuwe” geeft inwoners van Overbetuwe (Elst, Driel, Heteren etc.) met een laag inkomen korting op deelname aan maatschappelijke activiteiten. Volwassenen krijgen 450 punten ter waarde van € 225,= jeugd tot 18 jaar krijgt 600 punten ter waarde van € 300,=. Bij SHK Sportcentrum kun je (een deel – of alle) punten inwisselen voor een proefabonnement van een maand en/of voor een jaarlidmaatschap. Wij geven je graag een rondleiding, een gratis proeftraining en alle uitleg over het financiële plaatje vóórdat je jouw punten inwisselt. Meer informatie op “Meedoen in Overbetuwe“.
 • Trainen met een vergoeding door de werkgever
  Meer informatie op “Nationaal Bedrijfsfitness Plan”.
 • Goedkoop trainen met de Studentensportkaart
  Voor € 20,95 per maand kunnen Arnhemse studenten onbeperkt trainen bij 1 training soort per dag. Het aanvragen van een studentensportkaart doe je via het Sportbedrijf Arnhem.  Je betaalt eenmalig €5,- voor een SHK pasje om te kunnen inchecken. Meer informatie op “Studentensportkaart“.
 • Fitpas
  Kijk naar de mogelijkheden bij www.fitpas.nl om goedkoper 1/2 jaar- of jaarabonnementen af te sluiten en extra bonussen te ontvangen.

Inhalen gemiste trainingen bij maandbetaling

Je kunt maximaal drie trainingen meenemen naar de eerstvolgende maand.

Het lidmaatschap opzeggen kan alleen aan de frontdesk

Je kunt het lidmaatschap na 3 incasso inningen voor de laatste dag van de maand opzeggen, met inachtneming van één nog te betalen opzegmaand. Deze opzegmaand duurt van de eerste dag van de kalendermaand tot de laatste dag van de kalendermaand. Na deze periode is je abonnement elke maand voor de laatste dag van de maand opzegbaar onder dezelfde voorwaarden als eerder omschreven. Je kunt alleen opzeggen door een opzegformulier in te vullen bij de frontdesk van SHK Sportcentrum. Je ontvangt direct een bewijs van opzegging. Lidmaatschappen met een jaarbetaling worden niet stilzwijgend verlengd.