Zumba

Zumba

In juli hebben we al een aantal zaken vertelt in onze blog over onze groepstraining Zumba. Heb je die nog niet gelezen? Doe dat dan snel!

Zumba is dus een van onze groepstrainingen. Deze groepstraining is gebaseerd op Latijns- Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Zoals reeds eerder vertelt, wordt er bij Zumba oefeningen op muziek gedaan, je zou dit kunnen vergelijken met aerobics. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het een betekenis heeft zoals snel bewegen en lol hebben.

Zumba is perfect voor iedereen en elk lichaam!

Elke Zumba groepstraining is bedacht om mensen samen te brengen om te zweten. We halen het “werk” uit de training door bewegingen met een lage intensiteit en hoge intensiteit te combineren voor een calorieverbrandend dansfitnessfeest in intervalstijl. Zodra de dansritmes het overnemen, zul je begrijpen waarom onze Zumba work-out vaak vermomde oefeningen worden genoemd.

Supereffectief? Check. Super leuk? Check en check.

Benefits

Een totale workout die alle elementen van fitness combineert – cardio, spierconditionering, balans en flexibiliteit, meer energie en een serieuze awesome geweldig elke keer dat je de les verlaat.

Doe jij een keer mee?

Wil je een keer mee doen met een Zumba workout? Zumba groepstrainingen worden momenteel gegeven op:

  • Dinsdagavond vanaf 20:00 uur
  • Woensdagavond vanaf 20:00 uur
  • Zaterdagochtend vanaf 09:30 uur

Doe je mee? Meld je dan aan via het rooster. Ben je nog geen lid en wil je wel eens een Zumba groepsles ervaren? Vraag dan snel een (eenmalige) gratis dag pas aan via onze site.