Switching 50+ tot 70+

Switching 50+ tot 70+

Voor 50 tot 70+ ers heeft SHK in de fitnessruimte een aparte zone waar u in circuit vorm laagdrempelig en op eigen niveau kunt trainen. U draait een gevarieerd programma af op makkelijk instelbare apparaten en cardiotoestellen. Samen met uw groepje, werkt u onder begeleiding van een goed gemutste docent, de toestellen af en doet u diverse rek- en strekoefeningen. Switching 50+ is vooral laagdrempelig en gezellig onder elkaar, terwijl er toch lekker doorgewerkt wordt. Naderhand is er desgewenst tijd voor een gezamenlijk kopje koffie, thee of fruit smoothie.
U kunt ook individueel trainen in onze fitnessruimte. Onze oudste deelnemer is 88 jaar.

Doel van Switching 50+

Het doel is dat u de dagelijkse verrichtingen goed kunt blijven uitvoeren. U bevordert met de training ook de botdichtheid en daarnaast het uithoudingsvermogen van uw hart-long systeem. U krijgt daardoor een betere pomp functie van het hart, dus ook een betere doorbloeding ten behoeve van sterke en soepele vaatwanden en meer zuurstof toevoer naar het gehele lichaam. U ademt vollediger zodat u uw longen goed gebruikt en u vermindert uw vetpercentage, verlaagt uw bloeddruk en cholesterolgehalte.

Naast oefenen op de apparaten zijn er een gezamenlijke oefeningen. Onze enthousiaste fitness coach stimuleert u om het vol te blijven houden.

Mee doen?

Wilt u een keer mee doen? De groepstraining Switching 50+ wordt gegeven op de volgende dagen:

  • Maandag om 10:15 uur;
  • Dinsdag om 10:15 uur;
  • Woensdag om 10:15 uur en om 19:30 uur;
  • Donderdag om 10:15 uur en om 19:30 uur.

Reserveer via de app of de browser om een keer mee te doen! Ben je nog geen lid? Vraag dan een gratis dag pas aan via onze site of bel naar SHK dan helpen we je graag.