Switching 50+ bij SHK

Switching 50+ bij SHK

Switching is een laagdrempelige groepstraining voor mensen van 50 jaar of ouder. Je gaat begeleid verschillende oefeningen uitvoeren op eigen tempo en niveau.

Je bevordert namelijk niet alleen de botdichtheid met ons Switchting 50+ uurtje, maar ook het uithoudingsvermogen van je hart- en long systeem. Hierdoor verbeter je de doorbloeding ten behoeve van sterke en soepele vaatwanden en meer zuurstof toevoer naar het gehele lichaam. Ook verminder je je vetpercentage, verlaag je de bloedruk en cholesterolgehalte.  Daarnaast train je nog eens je spieren, het is immers een combinatie van cardio en kracht.

Je doet mee aan een gevarieerd programma op makkelijk instelbare apparaten en cardiotoestellen. Je loopt als het ware zo het toestel in en je kunt direct aan de slag! Alleen het gewicht zal je moeten instellen. Dit doe je in een groep mensen, onder begeleiding van onze fitness coach. Het is laagdrempelig en gezellig onder elkaar.

Wanneer wordt Switching 50+ gegeven?

Je kunt meedoen met Switching 50+ op:

  • Maandag om 10:15 uur
  • Dinsdag om 10:15 uur
  • Woensdag om 10:15 uur en om 19:30 uur
  • Donderdag om 10:15 uur en om 19:30 uur

Doe je een keer mee? Reserveer dan een plek via het rooster! Ben je nog geen lid van SHK? Vraag dan een eenmalige gratis dag pas aan via onze site.