Senioren Fitness

Senioren Fitness

SHK Sportcentrum is er ook voor de senioren. Voor iedere 50 t/m 80 -plusser die op een verantwoorde wijze aan haar of zijn gezondheid wil werken, hebben wij Senioren Fitness. Iedere dinsdag en donderdagochtend kunt u onder begeleiding op uw eigen niveau trainen en gebruik maken van alle fitness apparaten.

Op maandag t/m donderdagochtend en op woensdag en donderdag avond geven wij ook Switching, een circuit training in een gezellig groepje op eenvoudig in te stellen apparaten waar u makkelijk instapt.
Wanneer u lichamelijke klachten of beperkingen heeft, kunnen de oefeningen daarop aangepast worden. Onze fitnessinstructeurs helpen u graag om een goed resultaat te halen uit iedere training.

In de groepslessen in de zalen beneden kunt u als 50 of 60 plusser ook meedoen met Yoga achtige trainingen, BBBB of Zumba. U bent vast verrast door het aantal 50+ ers wat daaraan meedoet.

Blessure preventie

Senioren Fitness is goed om uw botstructuur dichter te maken – uw hart-longsysteem te activeren – soepeler te worden – krachtiger te worden om de dagelijkse bewegingen beter te kunnen volhouden. U voorkomt daarmee blessure’s.
De training is gericht op progressie en een fitter, gezonder en energieker lichaam.

Reserveer voor een Seniorentraining of bel ons

Bent u nog geen lid maar wilt u onze Seniorentraining of Switching uitproberen of op elk ander moment tijdens de 76 uur dat SHK open is trainen? Vraag dan een gratis dag pas aan via de website. Er wordt altijd contact met u opgenomen. U kunt ons ook bellen via 026-3830744 met al uw vragen of  op bezoek komen voor een vrijblijvende rondleiding en uitleg. U bent van harte welkom.