Senioren Fitness 60+

Senioren Fitness 60+

Senioren Fitness is voor iedereen die op een verantwoorde wijze aan haar of zijn gezondheid wil werken. Hierdoor ga jij je fitter en energieker voelen. Zijn er bijvoorbeeld lichamelijk klachten? Dan kunnen de oefeningen daarop aangepast worden. Onze fitness coaches helpen je om het maximale resultaat te halen uit iedere training. Senioren Fitness is voor iedereen die onder optimale begeleiding intensief wil sporten.

Spreekt dit je wel aan? Reserveer dan een plek in een Senioren Fitness uur. Nog geen lid? Meld je dan aan of vraag een gratis dagpas aan!

Sporten op je eigen niveau

De training is wellicht intensief maar verantwoord. Gericht op progressie en een fitter, gezonder en energieker lichaam. Uit onderzoek blijkt dat intensieve training naast kracht, balans, coördinatie en lenigheid, ook goed is voor het lange uithoudingsvermogen. Ook is er extra aandacht voor blessure preventie, persoonlijke beperkingen en hersteltraining. Behalve dat het goed voor je is, is het uiteraard ook gewoon leuk om te doen.

Waar en wanneer

Iedere dinsdag en donderdagochtend kan je op je eigen niveau trainen en gebruik maken van alle apparatuur in de fitness ruimte, ook de eenvoudig in te stellen Switching apparaten die in circuitvorm zijn opgesteld.

Daarnaast kan je op elk ander gewenst moment van de dag, zo’n 76 uur per week, trainen in de fitnessruimte. Overdag is het heel erg rustig in de fitnessruimte en er is continu professionele begeleiding.