RPM cycling is makkelijker dan fietsen!

RPM cycling is makkelijker dan fietsen!

Het is de perfecte start voor mensen die beginnen met groep workouts. RPM indoor cycling is een zeer motiverende en functionele fietstraining op een moderne body bike. Zowel voor beginners als gevorderden, voor jong tot zeker een eind in de 70. Je geeft je stofwisseling een boost, je verbetert snel je conditie en stelt je eigen niveau in via een draaiknop. Je ziet meteen je resultaten op de handige display. Na de training lees je daarop je totaalscore. RPM indoor cycling is een echte intervaltraining gebaseerd op wielrenners-fietstochten met beklimmingen, afdalingen en sprints.

RPM is een ideale instap workout voor beginners van alle leeftijden en niveau’s. Gevorderden en buitenfietsers kunnen het uiterste uit zichzelf halen tijdens de 9 muzieknummers. Onze instructeurs helpen je met de fietsinstelling en instructies. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn speciaal opgeleid om je een inspirerende en veilige workout te leveren: voor iedereen op elk fitnessniveau!

Meer weten over onze RPM indoorcycling groepstraining? Lees het nu op onze site.

RPM Winter indoor Cycling pakket

Voor fietsers, voetballers, hardlopers en iedereen die sterkere benen en een goede conditie wil opbouwen in de maanden oktober tot april, hebben wij een speciale RPM Winter Indoor Cycling pakket van 26x trainen voor € 160,=. Nieuwsgierig? Lees nu meer over dit pakket op onze site of neem eens contact met ons op!

Ben jij er de volgende RPM workout bij?

Een van de volgende dagen past vast in je agenda:

  • Maandag: 18:30 uur en 20:15 uur
  • Dinsdag: 20:00 uur
  • Woensdag: 10:00 uur en 18:30 uur
  • Vrijdag: 9:00 uur
  • Zondag: 10:00 uur

Wanneer doe jij een keer mee? Plan snel met je account via de app of browser een datum in.