Groepstraining voor de 4 belangrijke B’s

Groepstraining voor de 4 belangrijke B’s

BBBB staat voor het aanpakken van de vier belangrijke B’s in je lichaam, namelijk je buik, billen, benen en borstspieren. Tijdens de BBBB Body Shape groepstraining is er aandacht voor al deze gebieden, maar ook worden de rug-, schouderspieren en je houding niet vergeten. De training is zeer gevarieerd en wordt aangepast naar de nieuwste trends. Het is een prima training voor jong en ouder, ook om mee te beginnen als je nog geen sportervaring hebt.

BBBB Body Shape is al ruim 25 jaar de grootste hit bij SHK!

Tijdens een uurtje BBBB werk je op een laagdrempelige manier aan het verbeteren van je kracht, balans, vitaliteit en conditie. Je werkt met dumbbells, dynabands, steps, schijven, ballen of met tubes. Met bijvoorbeeld de dynabands (elastieken banden) voeg je extra weerstand toe aan je oefeningen, dit om jezelf net even iets meer uit te dagen en je spieren krachtiger te laten worden.

Is een oefening te zwaar of juist te makkelijk voor je? Onze gediplomeerde instructeur helpt je graag met een alternatief. Doordat je de zwaarte van de les zelf kunt bepalen, is BBBB Body Shape voor iedereen toegankelijk.

Het is de perfecte training voor iedereen die sterkere benen-, billen-, borst- en buikspieren wil.

SHK Sportcentrum geeft 5 dagen per week BBBB Body Shape. Dit is op de maandagavond, dinsdagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend en op de zaterdagochtend. Kijk in het rooster voor de tijden en boek dan direct om mee te doen! Zien we je snel?

Ben je nog geen lid? Vraag dan eenmalig de gratis dag pas aan!