Een unieke core workout

Een unieke core workout

LES MILLS CORE is een unieke core workout, gebaseerd op wetenschap, waarmee je kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen opbouwt in de spieren die je core ondersteunen, inclusief je buik-, bil- en rugspieren. Het is meer dan alleen een buikspiertraining, want het is wetenschappelijk bewezen dat het ook de spieren van de achterste spierketen (rug, billen etc) activeert en de functionele kracht en conditie van je lichaam verbetert.

De voordelen van onze LES MILLS Core:

  • Vergroten van corekracht en -stabiliteit
  • Versterken van buikspieren, bilspieren en rug
  • Verbeteren van houding en controle
  • Spieruithoudingsvermogen en veerkracht opbouwen
  • Herstellen van de balans van je core

Om klachten door bijvoorbeeld het meer thuiswerken te voorkomen ofwel te verminderen, is het belangrijk om regelmatig te bewegen en goede oefeningen te doen om onder andere je houding te verbeteren. Met LES MILLS CORE verbeter je je houding en met een sterkere core word je sterker in alle dingen die je doet. Aan de ene kant bouw je spierkracht op en aan de andere kant leer je jouw eigen lichaam beter kennen. Dit helpt bij het verbeteren van je houding en bij het voorkomen en herstellen van blessures. Een must dus als je vaak thuis moet werken!

Iedere woensdagavond om 19:00 uur geeft onze Marion weer een rustige maar dynamische training! Een stoere workout waarbij je zowel mentaal als fysiek wordt uitgedaagd. Doe jij de volgende keer ook mee?