Een sterkere core door Les Mills Core

Een sterkere core door Les Mills Core

Een 30 minuten core training voor meer core kracht en een verbeterde houding. Een dynamische training voor onder andere je buik-, taille-, bil, schouder-, rug- en beenspieren.

Maar wat is Les Mills Core workout?

In een Les Mills Core les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core wordt je sterker in alle dingen die je doet, het is als het ware de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Ook krijg je met de les oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Alle oefeningen tijdens een Les Mills Core workout hebben opties. Het is uitdagend, maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Onze gecertificeerde instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Je gebruikt tijdens een Les Mills Core training niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

Voordelen van Les Mills Core

In elke les wordt een goede techniek en bewustwording daarvan benadrukt. Zo leer je over je eigen lichaam en maak je het tegelijkertijd sterker. Je kunt snel resultaten behalen om sterker en slanker te worden. Je blijft jezelf uitdagen, ongeacht jouw niveau.

Onze Les Mills Core programma richt zich op de romp en de spieren, die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van  / voorkomen van blessures.

Wat kan je precies verwachten van deze workout?

De groepstraining bestaat in principe uit 3 onderdelen. Eerst warmen we de kernspieren op tijdens een warming-up. Daarna volgen de buikspieroefeningen met een superset core training. Tenslote doen we bil- en rugspieroefeningen, zoals squats, om de romp te verstevigen. Zoals reeds eerder vermeld, trainen we met weerstandsbanden en gewichtschijven.

Onze docenten vernieuwen de oefeningen elke drie maanden, zodat deze nooit gaan vervelen. Zelf neem je comfortabele sportkleding en schoenen, een flesje water en een handdoek mee.

Doe je mee?

Iedere woensdagavond om 19:15 uur wordt Les Mills Core groepstraining gegeven. Doe je de volgende keer ook mee? Boek je dan snel in via het rooster (browser of app). Nog geen lid, maar wil je toch de workout een keer proberen? Vraag dan snel een gratis dag pas aan via onze site.

DutchEnglish