Een sterke core door lesMills Core training

Een sterke core door lesMills Core training

Een 30 minuten training voor-, en vanuit je core voor meer kracht en een verbeterde houding. Een rustige maar toch dynamische training voor onder andere je buik-, taille-, bil, schouder-, rug- en beenspieren.

Wat is een lesMills Core workout?

In een lesMills Core training zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slankere taille. Met een sterke core wordt je sterker in alle dagelijkse bewegingen; het is als het ware de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Ook krijg je met training oefeningen voor steviger billen en een sterke onderrug.
Alle oefeningen tijdens een Les Mills Core workout hebben opties zodat iedereen de uitdaging op eigen niveau aan kan gaan. Onze gecertificeerde instructeurs bewaken de juiste techniek. Je gebruikt tijdens een Les Mills Core training niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtsschijven.

Voordelen van Les Mills Core

Tijdens elke training wordt de bewustwording van je techniek benadrukt. Zo krijg je een betere coördinatie van je lichaam en maak je het tegelijkertijd sterker. Het voorkomt blessures, verbetert je houding en je wordt er strakker van.

Wat doe je?

De groepstraining bestaat uit 3 onderdelen. Eerst warmen we de kernspieren op. Daarna volgen buikspieroefeningen met een superset core training. Tenslotte doen we bil- en rugspieroefeningen, zoals squats. We trainen met weerstandsbanden, gewichtsschijven en de zwaartekracht.
les Mills vernieuwt de oefeningen elke drie maanden, zodat je de tijd hebt om ze steeds beter uit te voeren. Neem je comfortabele sportkleding, schone schoenen, een bidon en een handdoek mee.

Doe je mee?

Iedere woensdagavond om 19:15 uur wordt Les Mills Core gegeven in de grote zaal. Reserveer via het rooster (browser of app). Nog geen lid maar toch een keer proberen? Je bent welkom. Vraag snel een gratis dag pas aan via onze site.