Een moderne kijk op yoga met elementen van Tai Chi en Pilates

Een moderne kijk op yoga met elementen van Tai Chi en Pilates

Ideaal voor iedereen! Onze BODYBALANCE groepstraining biedt een moderne kijk op yoga met elementen van Tai Chi en Pilates, uitgevoerd op muziek. Het zal je geest, lichaam en leven verrijken.

Wat is BODYBALANCE?

BODYBALANCE is een op yoga gebaseerde workout voor iedereen die zijn flexibiliteit, core-kracht en gevoel van welzijn wil verbeteren. Voor iedereen die nieuw is in yoga, is BODYBALANCE een geweldige introductie en er zijn genoeg mogelijkheden voor de meer uitdagende oefeningen. BODYBALANCE verbetert dus de flexibiliteit en de core-kracht, terwijl het stressniveau wordt verminderd en de geest wordt gefocust om een blijvend gevoel van welzijn en kalmte te creëren.

BODYBALANCE brengt de fysieke en mentale voordelen van yoga, waar het gemakkelijk is om het een onderdeel van je reeds gebruikelijke fitnessroutine te maken. Het is dan ook zeker een aanrader voor mensen die een druk en stressvol modern leven leiden en op zoek naar evenwicht. Het is de perfecte workout om stress te verminderen en welzijn te verbeteren. Dit zonder naar een pilates-studio of boetiek-yoga te moeten gaan. Onze instructeurs zijn getraind om een inspirerende en veilige workout te leveren op elk niveau.

Doe je een keer mee met BODYBALANCE?

Het is de perfecte les om te helpen je kracht, geest en motivatie te herstellen naast alle andere trainingen die ze doen. De toevoeging van de nieuwste motiverende muziek helpt om een gedenkwaardige ervaring te creëren die anders is dan anders.

Spreekt je dit wel aan? Op de maandagavond om 18:30 uur wordt BODYBALANCE gegeven in zaal 1. Doe jij volgende week ook mee? Meld je dan snel aan via de app of browser.

Nog geen lid? Maak dan gebruik van onze december actie! Kijk snel op de website. Uiteraard kan je ook een gratis dag pas aanvragen voor een eenmalige training om proef te trainen bij ons.