De grootste hit bij SHK: BBBB Body Shape

De grootste hit bij SHK: BBBB Body Shape

De BBBB Body Shape is al meer dan 26 jaar de grootste hit bij SHK Sportcentrum. Deze training is zeer gevarieerd en wordt aangepast naar de nieuwste trends. Deelnemers van elk niveau (ook beginners) kunnen deelnemen aan deze workout. Naast het trainen van je buik, billen, borst en benen, worden je armen, schouders, rug en houding niet vergeten.

BBBB Bodyshape workout

SHK Sportcentrum geeft vijf dagen per week BBBB Body Shape. Het is een spier verstevigende-, en houding verbeterende work-out voor o.a. Buik, Billen, Borst, en Benen. Ook je rug, schouders en armen train je. Je werkt op het ritme van de muziek. Het is een prima training voor jong vanaf 20 en zeker ook ouder tot 75 jaar op dit moment; ook om mee te beginnen als je nog geen sportervaring hebt.

De work-out begint met een korte warming-up met basis Aerobic passen zonder springen. Daarna doe je staande oefeningen zoals door de knieën zakken (squats en lunges)  gevolgd door gevarieerde oefeningen met dumbbells, dynabands, schijven, ballen of tubes . Je sluit af met de grondoefeningen. Aan het einde is er een welverdiende cool down met stretch oefeningen. Tijdens BBBB Body Shape train je ook je spieruithoudingsvermogen, rugspieren, til techniek, schouders en een juiste houding.  Neem een handdoek en een bidon mee en draag comfortabele kleding en schone, goede ondersteunende schoenen.

Doe je een keer mee?

Kies uit:

  • Maandagochtend om 10:10 uur
  • Maandagavond om 19:30 uur
  • Dinsdagochtend om 9:00 uur
  • Woensdagavond om 18:45 uur
  • Vrijdagochtend om 9:00 uur
  • Zaterdagochtend om 9:30 uur

Doe je mee? Meld je aan via de app of browser versie. Ben je nog geen lid? Vraag dan een gratis dag pas aan via de website!