De beste ab workout met LES MILLS CORE

De beste ab workout met LES MILLS CORE

LES MILLS CORE is een core training van zo’n 30 minuten en zorgt voor snelle resultaten voor alle fitnessniveaus. Door je spieren rond de core te trainen met deze groepstraining, ontwikkel je een sterker lichaam. Met een sterkere core word je beter in alles wat je doet – ook bij andere groepslessen of met je fitness schema. Betere resultaten, meer betrokkenheid en motivatie dankzij onze LES MILLS CORE workout!

Waarom LES MILLS CORE?

Het hebben van een sterkere core is belangrijk bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van prestaties bij alle trainingen, die je bij ons kunt doen. De groepstraining duurt slechts 30 minuten, waardoor het ook gemakkelijk in te passen is in je volle agenda of te combineren valt met andere trainingen in onze sportschool.

Onze docent is speciaal opgeleid om een inspirerende en veilige workout te geven op elk fitness niveau.

Geweldige groepstraining!

Onze LES MILLS CORE training is een geweldige workout! Wij adviseren je wel om het te combineren met een BODYPUMP groepstraining, zodat je verder kunt bouwen op de training.

Op de woensdagavond om 19:15 tot 19:45 vind je LES MILLS CORE in zaal 1 op ons rooster. Om 20:00 uur is het mogelijk om daarna mee te doen met BODYPUMP groepsles, als je dit wilt.
Let op: Beide groepslessen moeten los van elkaar ingeroosterd worden.