Calorieën verbranden met Zumba

Calorieën verbranden met Zumba

Zumba is een van onze groepstrainingen. Het is voor veel mensen de ideale manier om met bewegen bezig te zijn. Je kunt namelijk afvallen door deze combinatie van dansen en fitness. Al dansend op Latijns-Amerikaanse muziek maak je bewegingen die je spieren een flinke work-out geven.

Calorieën verbranden en je conditie verbeteren

Door fanatiek mee te doen met Zumba kun je veel calorieën verbranden per les. Als je daarbij let op je voeding is dus mogelijk om vet te verbranden. Lekker dansen op de opzwepende muziek geeft je ook een voldaan gevoel én je gaat lekker van zweten. Door de vrolijke klanten van de Salsa, Samba en Merengue muziek, voelt het net alsof je in de vakantiestemming komt. Het valt als een warme deken om je heen en daardoor lijkt de Zumba groepstraining ook voorbij te vliegen.

Ook verbeter je je conditie door het mee doen met de Zumba groepslessen. Je bent namelijk al snel aan het dansen met een hogere hartslag door de ritmische muziek. Omdat je met intervallen werkt tijdens de rustige en dan weer snellere muziek, is het volgen van een Zumba groepstraining uitermate geschikt om je conditie te verbeteren.

Hoe fanatieker en enthousiaster onze docent is des te harder zul jij je best willen doen om de les te volgen. Wil je het een keer mee maken? Meld je dan aan voor een van onze Zumba groepstrainingen via het rooster. Nog niet lid bij SHK? Vraag dan een gratis dag pas aan via de site.

Iedereen kan meedoen met Zumba!

De danspassen zijn simpel van aard en worden rustig opgebouwd. Juist door het opzwepende karakter van de muziek lijkt het een beetje vanzelf te gaan! Je spieren wennen vanzelf aan de bewegingen en je kunt als beginner al lekker meedoen. Je spieren versterken en worden soepeler.

Bij SHK Sportcentrum wordt Zumba groepstrainingen gegeven op dinsdag- en woensdagavond vanaf 20:00 uur en op zaterdagochtend vanaf 10:30 uur. Doe je mee? Meld je aan!