Bodypump

Bodypump

Bodypump traint gedurende de les het gehele lichaam op muziek. Iedere spiergroep komt uitgebreid aan bod. Aan het einde van de les heb je heel je lichaam onder handen genomen, terwijl je een feestje hebt gevierd!

Met Bodypump ligt de focus op krachtuithoudingstraining, waarbij we ons richten op het versterken van de belangrijkste spiergroepen. Een gedreven en professionele docent traint de hele les met je mee en laat je precies zien wat je moet doen. Dit terwijl de docent je coacht om de beste techniek uit je oefeningen te halen.

Tijdens de les wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een stang (barbell), een step, losse gewichten en je eigen lichaamsgewicht. Door de variatie aan gewichten kun je de work-out zo zwaar maken als je zelf wilt!

Je verbetert je core, versterkt je botdichtheid en verbrandt tijdens, maar ook na de les, heel veel calorieën. Omdat je tijdens de BODYPUMP-les altijd het gehele lichaam uitdaagt, is het een uitstekende les om als basis te hebben in je trainingsprogramma.

Twijfel niet en doe gewoon mee! Je zult er geen spijt van krijgen!