BodyBalance: motiverende mix van yoga, tai chi en pilates

BodyBalance: motiverende mix van yoga, tai chi en pilates

Bij BodyBalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Kom tot rust, bouw kracht op en werk aan je flexibiliteit met de low impact les van Les Mills.  Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen. Onze docent geeft altijd opties voor beginnende deelnemers bij onze BodyBalance groepstraining.

Heb je nog nooit yoga gedaan? Dan is BodyBalance een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten, die u doet. De variatie in BodyBalance zorgt ervoor dat ook mensen die bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt.

Alles wat je eigenlijk nodig hebt is comfortabele sportkleding en iets warms wat je kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track. Je hebt geen schoenen nodig.

Voordelen van onze BodyBalance groepstraining

  • Meer kracht en flexibiliteit.
  • Je laat stress en spanningen los.
  • Na de groepstraining voel jij je rustig en relaxed!
  • De groepstraining is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, ongeacht leeftijd.

Het is de perfecte workout voor mensen die stress willen verminderen en hun welzijn willen verbeteren, zonder naar een boetiek-yoga of Pilates-studio te hoeven gaan. Onze Les Mills gecertificeerde docenten zijn getraind om een inspirerende en veilige workout te leveren voor leden op elk fitnessniveau.

Doe je de volgende keer mee?

BodyBalance wordt op de maandagavond gegeven om 18:30 uur. Meld je snel aan voor de komende week. Dit kan via de app of browser. Als je nog geen lid bent, vraag dan tijdig een gratis dag pas aan op onze site.

Bekijk ook onderstaande video voor een impressie van de BodyBalance (Les Mills):