BODYBALANCE: ideaal voor iedereen!

BODYBALANCE: ideaal voor iedereen!

Onze BODYBALANCE groepstraining biedt een moderne kijk op yoga met elementen van Tai Chi en Pilates, uitgevoerd op muziek. Deze groepstraining is wetenschappelijk ontworpen door Les Mills. Het zal je geest, lichaam en leven verrijken.

Wil je kennismaken met deze groepstraining? Check dan hieronder onze workout trailer:

Wat is BODYBALANCE?

BODYBALANCE is dus een op yoga gebaseerde groepstraining voor iedereen. De groepstraining richt zich op verbeteren van flexibiliteit, core-kracht en gevoel van welzijn. Voor iedereen die nieuw is in yoga is onze BODYBALANCE groepstraining een geweldige introductie. Er zijn voor beginners genoeg mogelijkheden voor de meer uitdagende oefeningen. Voor de ervaren deelnemers biedt het meer variatie dan een traditionele yoga workout, dankzij de toevoeging van Tai Chi en Pilates bewegingen in aanvulling op de yoga-oefeningen.

De perfecte workout

BODYBALANCE verbetert de flexibiliteit en de core-kracht, terwijl het stressniveau wordt verminderd en de geest wordt gefocust om een blijvend gevoel van welzijn en kalmte te creëren. Met de focus op flexibiliteit en core-kracht bouwt deze groepstraining voort op de effectiviteit van andere groepstrainingen. Het is de perfecte workout als je stress wil verminderen en je welzijn wil verbeteren. Onze docente is getraind om een inspirerende en veilig workout te leveren voor iedereen op elk fitnessniveau.

Het is de perfecte les om je te helpen je kracht, geest en motivatie te herstellen naast alle andere trainingen die ze doen.

Doe je mee?

Alles wat je nodig hebt bij deze groepstraining is comfortabele sportkleding en iets warms wat je eventueel kunt aantrekken tijdens de laatste relaxation track. Je hebt geen schoenen nodig. BODYBALANCE wordt op de maandagavond gegeven om 18:30 uur door onze docent Charlot.

Doe je mee? Meld je dan snel aan voor volgende week maandag via het rooster (via de app of browser).
Ben je nog geen lid? Vraag dan een gratis dag pas aan.