Body & Mind Groepstraining

Body & Mind Groepstraining

Heb je last van stress na een lange werkdag? En heb je dan behoefte aan een groepsles die je helpt ontspannen? Doe dan eens mee met onze Body & Mind groepslessen. Onze Body & Mind groepstraining is een combinatie van oefeningen uit Pilates, Body Balanace, Body Shape training en Yoga. Vergroot je lichaamsbewustzijn, werk aan je houding en flexibiliteit tijdens onze Body & Mind groepstraining.

Tijdens deze groepstraining is er een rustige achtergrondmuziek. Je bent op een rustig tempo behoorlijk inspannend bezig, als je dat wilt. Je kunt het zien als een freestyle workout die op zeer gevarieerde wijze verzorgd wordt door onze deskundige docent Charlot. Geen week is hetzelfde!

De workout start altijd met bewegingen uit de tai chi disciplines. Deze worden opgevolgd door bijvoorbeeld de zonnegroet en andere reeksen aan bewegingen. Pilates-, stretch- en spieroefeningen voor alle grote spiergroepen komen wel aanbod tijdens deze groepstraining. Met diverse stretchoefeningen en ontspannende relaxation wordt de groepstraining afgesloten.

Wat heb je nodig?

Tijdens de groepstraining wordt de ene keer gebruik gemaakt van materialen, de andere keer met alleen je eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht.  Elke week worden er andere attributen gebruikt zoals een fysiobal, gewichtjes, een kleine bal, een stok of elastieken etc.

Body & Mind kun je op blote voeten of met stroeve soepele schoenen meedoen. Je hebt een mat nodig voor de groepsles. Je kunt je eigen mat meenemen of gebruik maken van een van onze matten.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd geworden naar onze Body & Mind groepstraining? Meld je dan een keer aan om mee te doen! Dit kan op de woensdagavond om 20:00 uur en/of op zaterdagochtend om 10:30 uur. Aanmelden doe je via het rooster.

Ben je nog geen lid? Dan is het mogelijk om eenmalig een gratis dag pas aan te vragen om deze fijne training te ervaren. Je bent welkom en in goede handen bij SHK!