Body & Mind, een gevarieerde workout

Body & Mind, een gevarieerde workout

Body & Mind is een unieke groepstraining, met een combinatie van oefeningen uit Pilates, Body Balance, Body Shape training en Yoga. Tijdens de workout is er rustige achtergrondmuziek.

Tijdens onze Body & Mind workout ben je op een rustig tempo toch stiekem inspannend op je eigen niveau bezig. Het is geen zweverig gebeuren. Het is een Freestyle workout, die op zeer gevarieerde wijze wordt verzorgd door onze deskundige docent Charlot. Elke week worden er andere attributen gebruikt zoals een fysiobal, gewichtjes, een kleine bal, een stok of elastieken etc.

Wat doen we

We beginnen met bewegingen uit de tai chi discipline. Deze worden opgevolgd door bijvoorbeeld de zonnegroet en andere reeksen aan bewegingen. Pilates-, stretch-, en spieroefeningen voor alle grote spiergroepen komen vervolgens aanbod.

Tijdens de groepstraining wordt de ene keer gebruik gemaakt van materialen, de andere keer met alleen je eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht. De workout wordt altijd afgesloten met stretch oefeningen en een ontspannende relaxation. Neem dus een warm vest mee.

Doe je een keer mee?

Body & Mind kun je op blote voeten of met stroeve soepele schoentjes meedoen. Je kunt je eigen mat meenemen of gratis gebruik maken van een SHK mat.

Benieuwd? Doe vrijblijvend een keer mee. Dit kan op de woensdagavond om 20:00 uur en/of op zaterdagochtend om 10:30 uur. Aanmelden kan via het rooster. Als je nog geen lid bent, is het mogelijk om via de website een gratis dag pas aan te vragen om deze fijne training te ervaren.

Je bent welkom en in goede handen bij SHK.