BBBB Body Shape

BBBB Body Shape

Het trainen van buik, billen, borst en benen. Dat is waar BBBB voor staat.

De BBBB Body Shape is al 25 jaar de grootste hit bij SHK Sportcentrum; deze training is vol variatie en wordt aangepast naar de nieuwste trends. Deelnemers en ook beginners van elk niveau kunnen deelnemen aan deze workout.

BBBB BIJ SHK SPORTCENTRUM

Bij SHK Sportcentrum kan je vijf dagen per week aan BBBB Body Shape meedoen. Met je Virtuagym account, dat je aanmaakt bij het inschrijven als lid kun je reserveren. BBBB is een spier verstevigende-, en houding verbeterende workout voor o.a. Buik, Billen, Borst, en Benen. Je werkt op het ritme van de muziek. Het is een prima training voor jong en ouder; ook om mee te beginnen als je nog geen sportervaring hebt.

BBBB-LESSEN

De workout begint met een korte warming-up met basis Aerobic passen. Daarna volgen staande oefeningen zoals door de knieën zakken (squats en lunges) gevolgd door grondoefeningen. Je traint regelmatig met dumbbells, dynabands, schijven of tubes. Tijdens BBBB Body Shape train je ook je spieruithoudingsvermogen, rugspieren, tiltechniek, schouders en een juiste houding. Aan het einde is er een welverdiende cool down met stretch oefeningen. Neem een handdoek en een bidon mee en draag comfortabele kleding en goede ondersteunende schoenen.