BBBB Body Shape

BBBB Body Shape

Naast het trainen van je buik, billen, borst en benen, worden je armen, schouders, rug en houding niet vergeten.
De BBBB Body Shape is al 25 jaar de grootste hit bij SHK Sportcentrum; deze training is zeer gevarieerd en wordt aangepast naar de nieuwste trends. Deelnemers van elk niveau (ook beginners) kunnen deelnemen aan deze workout.

BBBB Bodyshape workout

SHK Sportcentrum geeft vijf dagen per week BBBB Body Shape. Het is een spier verstevigende-, en houding verbeterende workout voor o.a. Buik, Billen, Borst, en Benen. Ook je rug, schouders en armen train je erbij. Je werkt op het ritme van de muziek. Het is een prima training voor jong en ouder; ook om mee te beginnen als je nog geen sportervaring hebt.
De workout begint met een korte warming-up zonder springen met basis Aerobic passen. Daarna volgen staande oefeningen zoals door de knieën zakken (squats en lunges) gevolgd door grondoefeningen. Je traint gevarieerd met dumbbells, dynabands, schijven, ballen of tubes. Tijdens BBBB Body Shape train je ook je spieruithoudingsvermogen, rugspieren, tiltechniek, schouders en een juiste houding. Aan het einde is er een welverdiende cool down met stretch oefeningen. Neem een handdoek en een bidon mee en draag comfortabele kleding en goede ondersteunende schoenen.