Image Alt

Fysiotherapie (gratis inloop spreekuur)

Fysiotherapie is voor iedereen!  SHK Sportcentrum heeft in de eigen locatie een samenwerking met Zana Sport & Fysio . De fysiotherapeut van Zana Sport & Fysio houdt op woensdagavond voor SHK leden een gratis inloop spreekuur. Je kunt vanwege een blessure om training advies vragen, naar je blessure laten kijken en samen besluiten of een behandeling noodzakelijk is. In dat geval loopt het traject verder via je zorgverzekeraar. De fysiotherapeut zal gebruik kunnen maken van de fitness ruimte. Tevens behandelt hij bij SHK patiënten uit de omgeving.

Zana Sport & Fysio is gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars. Bij Zana Sport & Fysio kun je terecht voor alle (complexe) klachten en blessures. Dan kan bijvoorbeeld voor- of na een operatie zijn, een fysieke trauma, chronische aanhoudende klachten waar je maar geen grip op krijgt.  Zana Sport & Fysio geeft je de volle aandacht en biedt je betrouwbare en deskundige hulp.

Visie en missie 

Binnen Zana Sport & Fysio staat vitaliteit, preventie en maatwerk altijd centraal. Ook bij second opinion en preventie ben je bij Zana Sport & Fysio op het juiste adres! Onze missie is mensen in beweging houden en fysiek en mentaal veerkrachtiger te krijgen om in de toekomst klachten te voorkomen! Dit willen wij realiseren vanuit een integrale aanpak. Hierbij kijken we niet alleen naar de klacht maar naar het totale mens.

Wij beschikken over een ruime omgeving en accommodatie met attributen die aansluiten bij elk gewenste sport of doel om op die manier de meest efficiënte en specifieke behandeling/training te creëren.

Voor wie?

  • Patiënten met acute/langdurige klachten
  • Revalidatie pre/post operatief
  • Atleet/recreatief sporter met sport specifieke klachten
  • Sportrevalidatie
  • Kaakfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportmassage
  • Medische fitness/Medische personal training

Wil jij onder deskundige begeleiding werken aan je herstel? Maak dan meteen afspraak via 06-48567300. Mocht je vragen hebben of Zana Sport & Fysio iets voor jou is, kun je altijd contact met ons opnemen.

HOE WERKT FYSIOTHERAPIE?

De eerste afspraak bij de fysiotherapeut bestaat uit een vraaggesprek van een uur waarin de fysiotherapeut vragen stelt over de klacht. Daarna volgt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Gedurende het onderzoek wordt er vastgesteld waar de mogelijke oorzaken van de klacht zitten. Binnen de praktijk van Zana Sport & Fysio vinden wij het belangrijk dat er met een goede werkrelatie word gestart, waarbij de prognose, doelen (korte en lange termijn doelen) en verwachtingen naar elkaar bespreekbaar worden gemaakt.

Alle vervolgafspraken worden voorafgegaan door een evaluatie, waarna bekeken wordt of er aanpassingen nodig zijn binnen het behandeltraject. Binnen het behandeltraject staat gezondheid en duurzaamheid centraal vanuit een integrale aanpak, en streven we gedurende het behandeltraject handvatten mee te geven om het herstel te bevorderen en zelfregie en zelfredzaamheid te stimuleren.

DutchEnglish