Image Alt

Fitness

Fitness bij SHK Sportcentrum

Fitness begeleiding en/of gratis Fitness begeleidingstraject met 6 afspraken

Wat je ook wil bereiken: aankomen, afvallen, een sterkere rug, strakkere buik, betere houding, meer spiermassa, revalidatie, een betere conditie en je fitter en gezonder voelen; je kunt het sneller bereiken door met een professional te trainen en/of doelgericht een trainingsschema af te werken Natuurlijk train je op de manier die je zelf prettig vindt en op je eigen tempo. Maar met de juiste aanwijzingen en vooral veel afwisseling in je training, kom je sneller een stuk verder. Het kan de training ook uitdagender en leuker maken, zodat je het langer en met meer plezier volhoudt.

  • Train effectief; dat scheelt je veel tijd en moeite.

Succes! Wij staan voor je klaar om samen met jou je doel te bereiken

800 m² fitnessruimte

Zowel dames als heren van alle leeftijden voelen zich erg op hun gemak in de zeer vriendelijke trainingsomgeving in de SHK fitnessruimte. Maatje en/of jaartje meer of minder trainen al sinds jaar en dag sportief samen en werken naar een persoonlijk doel. De behulpzame en vriendelijke trainers assisteren je graag en zijn erg fijn in de omgang. Iedereen traint op eigen niveau en niemand voelt zich onprettig of bekeken.

Fitness tijdslot reserveren via Virtuagym

Via de SHK Sportcentrum app (in samenwerking met Virtuagym) kan je vanaf een week-,  tot 5 minuten van tevoren reserveren voor een fitness tijdslot. Kom binnen het tijdslot bij de frontdesk maar blijf zolang je wil! Reserveren doe je makkelijk via de app of op de site SHK Sportcentrum Virtuagym.

Alvast het rooster bekijken? Bekijk dit dan direct.

Benieuwd naar de tarieven? Vanaf € 30,95 euro per 4 weken kom je al bij ons sporten. Direct inschrijven? Dat kan direct online!

Krachttraining

In de 800 m² grote fitnessruimte staan veel cable stations, power racks, bankjes, apparatuur en 2 rijen dumbbells tot 50 kilo, zodat je nooit hoeft te wachten. De trainers maken graag een gratis training schema voor jou zodat jij jouw doel zo goed en zo snel mogelijk op een verantwoorde manier bereikt. Kom vooral eens kijken.