Image Alt

Faciliteiten

Infrarood sauna’s

In de kleedkamers staan 2 infrarood saunacabines. De straling zorgt voor een diepe warmtewerking in je lichaam. Je bloedcirculatie wordt optimaal gestimuleerd en de afvalstoffen van het trainen worden afgevoerd. Zeer geschikt voor mensen met reuma of artrose. De temperatuur loopt op tot 55 graden maar de infra rood straling heeft hetzelfde effect als een veel hetere kolen-sauna. Na het gebruik van de sauna ga je NIET koud douchen. Dat bezorgt de goed doorbloedde spieren een te grote schok en doet het resultaat juist te niet.

Zonnebank

Bij SHK staat een SUNVISION 422 XXL zonnebank, die ook geschikt is voor de wat langere mens. Op het voorgevormde lig gedeelte kun je je heerlijk ontspannen. Twee rijen van 18 lampen en een speciaal ‘Soft Intense Power decolleté’ rij lampen zorgen ondertussen voor een prachtige gebruinde huid, zonder die uit te drogen.

Bar / Leestafel / Zithoeken

Aan de bar, leestafel of in de zithoeken kun je voor- of na je training fijn even tot jezelf komen of met iemand afspreken. Naast thee en bonen koffie, serveren wij ook frisdrank, fruit smoothies en sportdranken zoals proteïne-shakes en L-Carnitine of een pre-workout. Ook onze proteïne repen zijn populair.