♦ Gezocht: Fitnesstrainer 

SHK Sportcentrum heeft een all round fitnessruimte van 800m en zoekt een volledig opgeleide fitnessinstructeur met minimaal 1 jaar aan relevante begeleidingservaring en die zelf ook veel en graag traint in een fitnessruimte. Afhankelijk van je niveau en flexibiliteit bieden wij je 20-35 uur per week. De diensten bestaan uit minimaal 2 of 3 avonden en mee rouleren in het weekendrooster. Je wordt all round fitnesstrainer en krijgt alle begeleiding die nodig is je niveau te verhogen. Je moet al wel kwalitatief goede trainingsschema’s kunnen maken en een fijne uitstraling en een open karakter hebben. Uitstekende communicatieve eigenschappen en perfect Nederlands kunnen spreken zijn een voorwaarde. Daarnaast zul je meedraaien in een onderhoudsroutine, waarin enige technische handigheid gevraagd wordt. Kun je daarnaast groepslessen geven, dan is dat een pré.
Zoek contact met de fitnesscoördinator Maarten Magendans via maarten@shksportcentrum.nl en stuur je volledige cv mee.

♦ Gezocht: Interieurverzorgster 

Op woensdagavond van 22.00-01.15 uur (en eventueel meerdere dagen bij afwezigheid van een collega) samen het sportcentrum schoonmaken. Eigen vervoer noodzakelijk vanwege de werktijden. In augustus kan er op meerdere avonden gewerkt worden.

♦ Gezocht: Groepstrainingen docent en/of inval docent m/v

Om het rooster van de 90 groepstrainingen per week in te delen, zoeken wij altijd wel een ervaren docent. Wij zoeken vaste instructeurs voor liefst een hele lange tijd, maar ook invallers tijdens vakanties of in geval van ziekte zijn welkom.
SHK is een groot en bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid. Goed bereikbaar met trein en bus. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons fijne team kunnen versterken. Heb je nog geen ervaring maar heeft het je altijd al een uitdaging geleken om op het podium te spetteren met de trainingsvorm waar jij al in uitblinkt? Ben je in prima conditie en heb je de eerste vier maanden voldoende tijd om een paar keer per week te oefenen? Dan kun je wellicht intern opgeleid worden zodat ook jij een SHK docent wordt.

Op dit moment zijn we met name op zoek voor vast of inval naar een:

Body Attack-docent;
Xcore docent;
free style BBBB (body shape)-docent;
Body Pump-docent (liefst i.c.m. GRIT Strength of CX Worx);
GRIT of CX Worx-docent (liefst i.c.m. BodyPump);
Zumba-docent.

Ook voor alle andere trainingen kunnen we altijd nog wel aanvulling bij ons team gebruiken.
Denk ook aan Pilates en Body Balance.

Soms is een combinatiefunctie mogelijk van bijvoorbeeld groepstraining instructor en frontdesk, of fitnessinstructeur en groepsdocent.

Stage
Ook stagiaires bij het gezellige bar- balie team of de administratie, marketing of fitnessafdeling zijn welkom.

Interesse in onze vacature(s)? Stuur je cv en motivatie naar info@shksportcentrum.nl en je krijgt altijd een reactie.