♦ Gezocht: Fitness trainer

SHK Sportcentrum heeft een all round fitnessruimte van 800m² en zoekt een volledig opgeleide fitnessinstructeur met minimaal 1 jaar aan relevante begeleidingservaring, die zelf ook veel en graag traint. Afhankelijk van je niveau en flexibiliteit bieden wij je 12-24 uur per week. De diensten bestaan uit minimaal 2 of 3 avonden en mee rouleren in het weekendrooster. Je wordt all round fitnesstrainer en krijgt alle begeleiding die nodig is om je niveau flink te verhogen. Je moet al wel kwalitatief goede trainingsschema’s kunnen maken en een fijne uitstraling en een open en makkelijk karakter hebben. Uitstekende communicatieve eigenschappen en perfect Nederlands kunnen spreken zijn een voorwaarde. Kun je groepslessen geven, dan is dat een pré.

♦ Gezocht: Interieurverzorgster voor woensdagavond 22.00-01.15 uur en voor vervang bij afwezigheid van         collega’s door de week op dezelfde tijden. 

 

♦ Gezocht: 1 ochtend per week 2,5 uur Kinderoppas in ruil voor gratis trainen

SHK zoekt een lieve dame om samen met een andere vrouw op een ochtend tussen 08.45 – 11.15 uur op een paar kinderen te passen. In ruil daarvoor mag je gratis trainen. Bij interesse graag een mail naar info@shksportcentrum.nl. We zoeken ook inval in de zomervakantie.

♦ Gezocht: Groepstrainingen docent en/of inval docent m/v

Om het rooster van de 90 groepstrainingen per week in te delen, zoeken wij altijd wel een ervaren docent. Wij zoeken vaste instructeurs voor liefst een hele lange tijd, maar ook invallers tijdens vakanties of in geval van ziekte zijn welkom.
SHK is een groot en bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid. Goed bereikbaar met trein en bus. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons fijne team kunnen versterken. Heb je nog geen ervaring maar heeft het je altijd al een uitdaging geleken om op het podium te spetteren met de trainingsvorm waar jij al in uitblinkt? Ben je in prima conditie en heb je de eerste vier maanden voldoende tijd om een paar keer per week te oefenen? Dan kun je wellicht intern opgeleid worden zodat ook jij een SHK docent wordt.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar een:

Body Attack-docent;
BBBB-docent elke zaterdag 09.30 uur of inval;
Body Pump-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. GRIT);
GRIT-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. BodyPump);
Zumba-docent (elke zaterdag en/of dinsdagavond of voor inval);

Soms is een combinatiefunctie mogelijk van bijvoorbeeld groepstraining instructor en frontdesk, of fitnessinstructeur en groepsdocent.

Stage
Ook stagiaires bij het gezellige bar- balie team of de administratie, marketing of fitnessafdeling zijn welkom.

Interesse in onze vacature(s)? Stuur je cv en motivatie naar info@shksportcentrum.nl en je krijgt altijd een reactie.