Gezocht: Frontdeskmedewerkster ± 26 uur per week

Wij zoeken een actieve collega voor ons fijne frontdeskteam. Ben je communicatief sterk? Kun je goed schakelen en hou je van drukte en afwisseling? Wil je graag leren om (aspirant) sporters een goed advies te geven? Beheers je de Nederlandse taal perfect in woord en per e mail?  Ben je een goede verkoper? Train je zelf graag in een sportcentrum? Wil je ons helpen met berichten posten op social media?
Aarzel dan niet en sluit je aan bij ons team. Uitgebreide informatie kun je opvragen via info@shksportcentrum.nl of ophalen bij de balie van ons sportcentrum.
Sollicitaties met foto,  motivatie, cv en sportverleden stuur je ook naar info@shksportcentrum.nl.
Zeer waarschijnlijk zijn de werktijden dinsdag en donderdag tussen  08.45-15.00 uur en woensdag van 15.00-21.45 en vrijdag tussen 15.00-21.00. 1x In de 6 weken meerouleren op zondag tot 15.15 uur. Wil je ook maandagavond werken dan kun je 30-32 uur per week werken.

Gezocht: 1 ochtend per week 2,5 uur Kinderoppas in ruil voor gratis trainen

SHK zoekt een lieve dame om samen met een andere vrouw op een ochtend tussen 08.45 – 11.15 uur op een paar kinderen te passen. In ruil daarvoor mag je gratis trainen. Bij interesse graag een mail naar info@shksportcentrum.nl. We zoeken ook inval in de zomervakantie.

Gezocht: Groepstrainingen docent en/of inval docent m/v

Om het rooster van de 90 groepstrainingen per week in te delen, zoeken wij altijd wel een ervaren docent. Wij zoeken vaste instructeurs voor liefst een hele lange tijd, maar ook invallers tijdens vakanties of in geval van ziekte zijn welkom.
SHK is een groot en bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid. Goed bereikbaar met trein en bus. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons fijne team kunnen versterken. Heb je nog geen ervaring maar heeft het je altijd al een uitdaging geleken om op het podium te spetteren met de trainingsvorm waar jij al in uitblinkt? Ben je in prima conditie en heb je de eerste vier maanden voldoende tijd om een paar keer per week te oefenen? Dan kun je wellicht intern opgeleid worden zodat ook jij een SHK docent wordt.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar een:

Body Attack-docent;
BBBB-docent elke zaterdag 09.30 uur of inval;
Body Pump-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. GRIT);
GRIT-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. BodyPump);
Zumba-docent (elke zaterdag en/of dinsdagavond of voor inval);

Soms is een combinatiefunctie mogelijk van bijvoorbeeld groepstraining instructor en frontdesk, of fitnessinstructeur en groepsdocent.

Stage
Ook stagiaires bij het gezellige bar- balie team of de administratie, marketing of fitnessafdeling zijn welkom.

Interesse in onze vacature(s)? Stuur je cv en motivatie naar info@shksportcentrum.nl en je krijgt altijd een reactie.