♦ Gezocht: Frontdesk / Administratief medewerkster ± 26-32 uur

Een hele afwisselende baan voor de echte doeners. Vanwege het starten van een studie van een van onze collega’s, zoeken wij per direct een sportieve nieuwe collega die ervaring heeft met trainen in een sportcentrum. Dan is ons team weer compleet. Je werkt als all round receptioniste bij de frontdesk en helpt mee met de ledenadministratie en de boekhouding. Je werkt 2 middagen met aansluitend de avond en twee maal overdag van ± 08.45-15.30 uur. Een maal in de 4-6 weken op zondag van 09.15-15.15 uur. Je hebt een open karakter en uitstraling en vindt het fijn om mensen goed op weg te helpen in ons centrum. Je hebt administratieve ervaring en kunt goed schakelen tussen diverse soorten werk. Je hebt geen probleem met werken in de avond uren en kunt tegen een stress momentje. We streven naar een vast rooster maar het is wel nodig om in de buurt te wonen en redelijk flexibel te zijn. Reacties graag per e mail. Op aanvraag is uitgebreide informatie over de inhoud van de functie beschikbaar.

♦ Gezocht: Interieurverzorgster 

Op woensdagavond van 22.00-01.15 uur (en eventueel meerdere dagen bij afwezigheid van een collega) samen het sportcentrum schoonmaken. Eigen vervoer noodzakelijk vanwege de werktijden. In augustus kan er op meerdere avonden gewerkt worden.

♦ Gezocht: Groepstrainingen docent en/of inval docent m/v

Om het rooster van de 90 groepstrainingen per week in te delen, zoeken wij altijd wel een ervaren docent. Wij zoeken vaste instructeurs voor liefst een hele lange tijd, maar ook invallers tijdens vakanties of in geval van ziekte zijn welkom.
SHK is een groot en bruisend sportcentrum in Arnhem Zuid. Goed bereikbaar met trein en bus. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons fijne team kunnen versterken. Heb je nog geen ervaring maar heeft het je altijd al een uitdaging geleken om op het podium te spetteren met de trainingsvorm waar jij al in uitblinkt? Ben je in prima conditie en heb je de eerste vier maanden voldoende tijd om een paar keer per week te oefenen? Dan kun je wellicht intern opgeleid worden zodat ook jij een SHK docent wordt.

Op dit moment zijn we met name op zoek naar een:

Body Attack-docent;
BBBB-docent elke zaterdag 09.30 uur of inval;
Body Pump-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. GRIT);
GRIT-docent (om de zondag, het liefst i.c.m. BodyPump);
Zumba-docent (elke zaterdag en/of dinsdagavond of voor inval);

Soms is een combinatiefunctie mogelijk van bijvoorbeeld groepstraining instructor en frontdesk, of fitnessinstructeur en groepsdocent.

Stage
Ook stagiaires bij het gezellige bar- balie team of de administratie, marketing of fitnessafdeling zijn welkom.

Interesse in onze vacature(s)? Stuur je cv en motivatie naar info@shksportcentrum.nl en je krijgt altijd een reactie.