• Release week 1 t/m 7 april 2019

    Beginnen met sporten of lekker in beweging blijven dit voorjaar? Kom dan naar de releaseweek van SHK Sportcentrum van 1 t/m 7 april. In deze week lanceert SHK alle nieuwe Les Mills- en XCORE-lessen.

    Voor iedereen die wil beginnen met sporten is dit hét moment. Tijdens de releaseweek wordt er extra aandacht besteed aan de passen en oefeningen en de uitvoering daarvan. Zowel voor jou als voor de vaste deelnemers zijn de bewegingen nieuw en dus zal je weinig achterstand ervaren. Voor de vaste deelnemers geeft deze week een nieuwe, frisse sportboost.

    Er is voor ieder wat wils. Wil je je hartslag verhogen in de training? Kies dan voor RPM Cycling, Body Pump, GRIT Strength of Body Attack. Zoek je een full body workout met focus op de benen en billen? Dan is Bodystep, al dan niet in combinatie met BBBB, iets voor jou. Liever iets op lage intensiteit? Probeer Body Balance. Voor stalen buikspieren moet je naar XCORE en/ of CX WORX. Alle trainingen zullen een feestelijk thema hebben, namelijk Flowers. De zalen worden aangekleed met bloemen attributen en we hopen dat jij je vrolijkste outfit uit de kast trekt!

    Niet-leden mogen in de releaseweek gratis deelnemen aan alle lessen. Meer informatie over de inhoud van de lessen of het lesrooster bekijken? Ga naar shksportcentrum.nl. Voor meer informatie bel met 026-3830744 of mail naar info@shksportcentrum.nl. SHK Sportcentrum, Wassenaarweg 7, Arnhem-Zuid.