• Kwartaal les Mills release feest 14 t/m 20 januari

    De feestdagen zijn weer voorbij. Tijd om de sportkleren en sportschoenen weer aan te trekken. Kom in de week van 14 t/m 20 januari naar het kwartaalfeest bij SHK Sportcentrum in Arnhem-Zuid. In het thema BLACK & WHITE presenteren wij de nieuwste Les Mills en XCORE workouts.

    Voor iedereen is er een geschikte workout. Voor een high-impact-training kies je voor RPM Cycling, GRIT Strength of Body Attack. Train alle grote spiergroepen in een uur met Body Pump. Minder intensief, maar wel heel effectief is de workout BBBB, voor de ‘probleemgebieden’. Deze workout is er ook in combinatie met Body Step en is er ook in de extra intensief variant. Liever iets op lage intensiteit? Probeer dan Body Balance of Pilates. Voor een strakke core (dus ook buikspieren) doe je mee met XCORE of CX WORX. Voor uitleg: zie “trainingsvormen”. Er zijn ook aparte trainingen voor senioren tot 85 jaar.
    Voor de fitnessfanaten, beginners, senioren of bij een blessure: daag jezelf uit in onze fitnessruimte. Er is een nieuwe vloer en er zijn al- en komen nog veel nieuwe apparaten.