Inloopspreekuur bij-,  en begeleiding door de fysiotherapeut

SHK Sportcentrum heeft een samenwerking met fysiotherapiepraktijk van Gilst. Op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur is er een fysiotherapeut aanwezig zijn bij SHK Sportcentrum voor een inloopspreekuur. Gedurende een kort consult wordt gekeken naar je klachten en er wordt advies gegeven. Besproken wordt of er een vervolgbehandeling* nodig is. Tijdens een eventuele vervolgbehandeling zal dan vorm worden gegeven aan het herstelplan, dat deels bij SHK kan worden uitgevoerd. De fysiotherapeut zal in de fitnessruimte aanwezig kunnen zijn tijdens het begeleiden van een hersteltraining. Je kunt een afspraak maken via de balie van het sportcentrum of zonder afspraak binnenlopen. Er is dan wel kans dat je even moet wachten.

*Een afspraak maken bij de fysiotherapeut kan zonder tussenkomst van de huisarts. Bij een aanvullende zorgverzekering, worden een aantal behandelingen vergoed.

Fysiotherapie van Gilstlogo-fysiotherapie-van-gilst
Kortlandplaats 4, Arnhem
026 381 60 43
fysiotherapievangilst.nl

Kinderopvang

Maandag tot en met vrijdagochtend tussen 08:45 en 11:15 uur verzorgt SHK kinderopvang op de zachte vloer in de Dojo. Twee oppasmoeders houden je kind(eren) gezellig bezig, terwijl je zelf kunt trainen. SHK biedt deze mogelijkheid al heel lang en het bevalt de kinderen en hun ouders prima. Heeft je kind last van verlatingsangst? Dan kun je samen met de oppasmoeders bespreken hoe je je kind rustig en op eigen tempo kunt laten wennen aan de situatie. De kosten voor de kinderopvang zijn €1,- per uur en worden berekend per half uur.

Infrarood sauna’s

In iedere kleedkamer staan 2 infrarood saunacabines. De warmte straling zorgen voor een diepe warmtewerking in je lichaam. Je bloedcirculatie wordt optimaal gestimuleerd. Ook zeer geschikt voor mensen met reuma of artrose. Na het gebruik van de sauna moet je je NIET koud afdouchen. Dat bezorgt de goed doorwarmde spieren een te grote schok en doet het resultaat juist te niet.

Zonnebank

Bij SHK staan 2 SUNVISION 422 XXL zonnebanken, die ook geschikt zijn voor de wat langere mens. Op het voorgevormde liggedeelte kun je je heerlijk ontspannen. Twee rijen van 18 lampen en een speciaal ‘Soft Intense Power decolleté’ zorgen ondertussen voor een prachtige gebruinde huid, zonder het uit te drogen.

Bar

Aan de ruime bar van SHK kun je voor- of na je trainingen fijn even zitten. Naast thee en koffie, serveren wij ook frisdrank, fruitsmoothies en sportdranken zoals proteïne-shakes en L-Carnitine. In het aanbod vind je ook energy of proteïne repen. Je kunt ook even je momentje nemen aan de leestafel.